Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 29 Mac 2011

silent reader @ stalker??




Salam reader...
Thanks coz masih sudi nak kunjung blog picisan aku nih...
Tadi aku tanya sitisafiyyah pasal silent reader dengan stalker...
SS cakap..stalker dengan silent reader nih suka bace blog kita tapi die tak suka komen2...
Kat mana2 blog pon mesti ada kan orang macam ni??
Aku pon suka gak baca blog orang tapi tak suka komen...
hahaha..Bukan pe..aku tak tau nak komen ape..
Entry kali ni khas buat silent reader dengan stalker blog aku..
THANKS coz sudi singgah and bace blog aku yang tak seberapa ni..
Blog ni kan banyak entry yang mengarot2..hihi..
Thanks sangat2 coz sudi baca blog ni..
Aku pon tau..
Ada beberapa member2 lama aku yang duk baca entry aku nih...
THANKS!!
One day..aku akan cerita la pasal kawan2 aku..
Ok..Entry aku nih malas nak panjang2...
Pada yang sudi nak join contest..sila la klik sini..Sempat lagi nak promot...haha
Aku tak nak tulis panjang2 coz kepala otak aku tengah sakit sekarang ni..
Semalam tak leh tido..
Sekarang time tidur...haha...bye all





2 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

haha ss pon slalu gak jadi silent reader ni..lebih2 yg komen dah banyak2 tu mmg ss jadi stalker jela..hahaha ;p

missh aryeika berkata...

missh tak suke jd stalk ,
suke ade depan mate terus :)