Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 28 Mac 2011

Sana Sini Tanya Pasal Kahwin


Salam reader...aku sebenarnya malas tau nak update blog...selepas kegagalan menarik minat mereka2 untuk join my first contest...
Apa salah contest gua sampai tak de  yang nak join??sob3...sadis..!!
Karang senang2,aku bagi jek budak ieeza 2 menang tanpa bertanding nanti..hahaha...
Sabar wani sabar...nanti ada la 2 yang nak join...
Ke dia orang tak faham pasal contest aku 2??
Maaf na kalau korang tak faham..al-maklum la..my first contest kan..sila beri tunjuk ajar ye..
Ok2...jangan nak merayap jauh dari tajuk...
Sekarang ni,mana2 je,orang mesti tanya aku bila nak kahwin??bila nak kahwin??
Aku dah naik muak da nak menjawab soalan 2..
Aku tau la muka aku ni dah layak nak kahwin dah...tapi umur baru 20 kot..
Sila bagi aku kumpul harta dulu ye..
Lagi pon akak aku tak kahwin lagi kot..tunggu dia kahwin dulu...
Aku nak kumpul harta dulu,nak senangkan mak bapak aku..
Pastu baru aku kahwin..
So..dont worry pasal perkahwinan aku ok..
Kalau dah tak sabar sangat nak makan nasi minyak,gi je la beli kat kedai2..
Aku ni pon baru je lepas makan nasi minyak..
Kenyang...huhu...
Kalau nak yang special punya,korang gi la kahwin dulu...
Kompem dapat yang special punya..
Jadi...sila la berhenti daripada menanyakan soalan "bila aku nak kahwin" ok??
Muak,cuak dah nak jawab..
Bila aku nak kahwin,aku cakap la...Perasan diva la plak
*Like this icon damn much!! cute der!!!*













3 ulasan:

BaTu^NiSaN berkata...

cepat2 la kawen.. hoho

grawwrbabe. berkata...

hoi.. mulut orang mane leh kita tutp yunk oi.... kira bagus la tue orang mcm mendoakan kita bahagia.

fyy mokhtar berkata...

wahahhaha. sian mak cik. mak cik cakap jea lah kat sape sape yng tanye tuh " saye dah kawen ok, kini janda' wakakakkaa