Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 27 Mac 2011

Contest : Dulu dan sekarang...sama tak??


Salam reader...hihi...aku tetibe jek rasa nak buat contest plak..hihi...
This is my first contest...
Contest aku ni simple jek..
Aku just nak tau korang time kecik2 dulu dengan sekarang still sama or dah lain??
Ok..meh tengok syarat2 contest aku..
1.Korang kena folow blog aku..kalau tak nak folow pown tak pe..korang leh klik like je kat fan page 2..coz nanti senang korang nak tau update pasal contest ni..
2.korang buat entry dengan tajuk CONTEST : DULU DAN SEKARANG..SAMA TAK??
3.Masuk kan gambar korang time kecik2 dulu and gambar korang yang sekarang..gambar time kecik2 2 tak kisah la umur bape janji budak2..
4.link kan entry korang 2 kat sini..
5.Copy and past kan header aku kat entry korang 2..haha
XD..
6..Hadiah??dalam perancangan...
7.tag kan kat 2 orang kawan korang..
8.Tarikh tutup : 5.5.2011..pukul 12 malam..pemenang akan di umumkan pada 10.5.2011..
Thnkx ye pada yang sudi nak join :)


6 ulasan:

Nadhirah-chan berkata...

ala gambar kecik2 takde , huuuuuuuuuuuu ~

waniey berkata...

gambar umur 3,4 taon ok gak..time tadika ke..kecik kn time 2..hahaha
^_^

exuberant berkata...

tyme umur sehari ley x?cmfrm beza an..hahah...

twinscraftlife berkata...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

tiQo...(-_-'') berkata...

wah lama nya tarikh expired contest ni...haha...
ala malu lah nak tunjuk gambar kecik2....hehe
:malu serius !!!
haha....kalau tak malu nanti nai join contest ni...^^
nai=tiQo....
ini nai ini nai ini nai...
hahah
btw...suka dgr lagu ni!!! 1000 kali sgt!!!

Mss Ieza berkata...

hehe..nah (tnda skogn)
jgn lpe bg hdiah :idea

http://ceretacinta.blogspot.com/2011/03/dulu-dan-sekarangsama-tak.html