Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 28 November 2014

Pro Blogger??!!!!

Assalamualaikum semua! selamat pagi sabtu! First nak ucap selamat pengantin baru kepada kak muaddibah and kak mumtaz pada hari ini!! Selamat pengantin baru kakak berdua! Maaf sangat tak dapat hadir lantaran terpaksa kerja pada hari ini T_T Seriusly rindu giler bak hang kat dieorg sebab dah lama tak jumpa..

Second..Tadi jenguk la Blog si hani ni.. Dah lama tak membaca kat blog die.. Dia ni selalu jugak la update blog tapi aku je tak menyempat nak membaca.. Then tadi baca la kjp story die.. i rasa u dah matang la hani..huhu..Alhamdulillah sebab dah boleh kawal perasaan itu! thumps up for u! Then i scroll sampai bawah tengok list blog yang die baca.. SENTAP i bile die letak list blog i kat pro blogger! Tapi die letak blog abg ben kat list sahabat! u!! i nak mintak tukar dengan abang ben!! wuuuu~~~ i blog picisan je u..kalah i dgn abg ben tau! u jangan macam-macam dengan i...nanti i lambung u masuk lam parit nanti...haaa.. i tau die kompem la akan baca blog picisan i ni..die tu stalker :p bahahaha...kalau abg ben plak,satu dalam sejuta nak baca blog i yang merapu ni..huhu..tapi seriusly happy dapat kenal dengan dua blogger ni..banyak dapat timba pengalaman hidup bila lihat hidup dieorg..banyak bagi inspirasi la..

Ok sebelum i terus melalut and terus duduk depan PC ni tanpa meneruskan kerja i,lebih baik i berhenti menaip..CCTV nampak tau! ok bai!

p.s: tq silent reader sebab baca blog masalah ni!

1 ulasan:

~Hanie Ladyhlomanie~ berkata...

hahahahhahaa oiii wani lau hang xtegurrr tak pasan la akuuu ni haaa.... choiii.. tersalah rename name la tuh kih kih kih~ anyway i keep following u maa.. still keep reading~ hehehe.. tq visiting my blog ~hehehe