Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 15 Mac 2012

Dah kena balik ke??

Ya ALLAH...Kejapnya cuti seminggu...
Lusa dah kena balik IKBN dah...Malasnya nak balik...
Bukan malas nak study or ape2 yang berkaitan dengan pelajaran..
Tapi malas nak mengadap muka budak2 kat sana..Maksud aku muka budak2 yang sengaja nak buat aku mengamok and sakit hati...Budak2 yang memang niat di hati nak aku berambus keluar dari IKBN 2...
Ya ampun sayang..memang tak la kan aku nak keluar senang2 macam 2 je kan??Kompem2 la aku akan keluar dari IKBN 2 dengan cara yang elok..MEAN....Aku akan tamatkan pelajaran aku kat sana..So dear...korang tak bagi sebarang kesan pon dekat aku malah aku tengok korang yang semakin panas hati dengan sikap aku yang tak layan korang kan??kesian :)
Lupakan hal mereka2 itu...
Cuti seminggu ni duk rumah je..tak banyak merayap...asgmnt pon lect aku tak de bagi...BORED..!
First day cuti aku melepak dengan adik2 aku kat ECMall..saje nak bawak adik2 aku keluar jalan2..Asyik keluar dengan member je kan??heeee....


See :D sejak bila tah aku minat merah ni -___-
Esok,adik aku plak nak bawak aku pergi tengok night zoo...woahhh :O
Aku tak sangka Kuantan dah maju sampai ade night zoo...hahaha -.-''
Esok last day nak hangout dengan member2...so sape2 yang rasa nak hangout dengan aku esok,contect2 la eh :D
Lusa aku dah nak kena balik dah T____T
Bulan 6 plak baru balik sini...waaaa...!!
Will miss kuantan la lepas ni..sobsobsob....

Tiada ulasan: