Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 1 April 2012

Dah Tak Ter update

Assalamualaikum..Maaf sangat2 sebab dah lama tak update blog ni...bersawang giler rr blog aku nih...! busy giler sekarang ni..memang tak de masa nak update or buat something yang senang sikit...This week je akan ada 3 test -.- ni pon aku curi2 update kejap coz sekarang ni tak de lect dalam kelas..Now aku dapat asgmnt kena buat video dua minit...Ok fine..what kind of video yang boleh di buat dalam masa dua minit...??Setiap orang perlu buat video..now tengah duk jalan kan video aku dulu...ni pon sikit lagi nak siap...Nak buat cerita sedih tapi rasa nya jadi cerita lawak kot...huhu...Pe2 pon harap menjadi larh video aku nih...
Semalam baru je habis aktiviti dengan Rakan Muda..Penjelajahan lasak for A.R.P..ARP mean Anugerah Rakan Perdana..15hb akan ada konvo for ARP..
Time ni dah sampai puncak bukit Jugra...Muka penat je semua..
Time ni pula masa nak turun dari bukit Jugra 2...Sies lawa sangat tempat ni..!!
Lepas ni tak tau la bila plak aku nak update blog aku nih...Bulan 6 dah ade final exam..Stress 2 dah boleh nampak dari sini -__-
Nak kena chau dah sekarang...sambung edit video ^^
Papai semua :)

2 ulasan:

Phat berkata...

update jgn x update

waniey berkata...

phat: da busy da sekarang..nampaknye sebulan sekali la lepas ni update blog
T__T