Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 21 Disember 2011

Busy

Assalamualaikum..

Korang sihat??Alhamdulillah kalau sihat...
Aku sihat la jugak...Just agak busy sikit sejak kebelakangan ni...
And agak tak de perasaan sikit sekarang ni..
Mood sengal die dah sampai dah...Harap bersabar dengan orang macam ni ok..
Kalau tak leh nak sabar sila tekan pangkah kat hujung belah kanan ok...Terima kasih..
Ok..aku cakap aku busy kan??herm...ye..memang busy...Busy nak kawen..
Eh..korang tolong klik sini kejap..
Thnkx korang :D
Aku bukan busy nak kawen la..jodoh tak de lagi..tak sampai seru nak kawen lagi nih..
Aku busy nak prepare untuk sambung study...Kat mana and di mana tak payah la tau ye :)
><
Lepas ni sah aku dah susah nak update blog...wuuu T_T
Ada sape2 tak yang nak tolong jaga blog aku ni??
Tak pe la...aku je la yang jaga..aku takut orang tak reti jaga...hehehe..
K.la...aku nak kena sambung kemas barang balik..
BTW...good luck pada budak PMR esok :)
semoga dapat result yang gempak wokeh :D
Motif gambar??aku saje nak tepek kat situ gambar aku...hahaha XD







Tiada ulasan: