Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 16 Disember 2011

Tanda tu..Perlu ke ada??

Assalamualaikum...

Ada orang tanya aku.. "pe maksud -.-' ??,Asal kau suka sangat buat cam 2??,Aku tak faham la.."
First Of All...Suka hati aku lah nak buat tanda cam ne pon..haha...ok fine tak leh -.-'
Aku tau mungkin ada gak yang tak faham nape aku suka sangat buat tanda2 cm tu..
And aku pon tau ada yang suka gak guna tanda ni..
So..Meh aku nak bagitau ape makna tanda ni pada aku...PADA AKU la...Pada korang aku tak tau la..
Kalau ada makna lain,sila la share ok :D
Sharing is caring kan..bababa :p

Mula2 tanda (-.-')
Kalau aku buat tanda tu maksudnya...
Faham??
Kalau O.o ,Maksud dia..
haha...Kalau -.-
That mean aku tak tau nak cakap ape da -.-
^_^ <-- yang ni??haha...pada aku yang ni maksud dia....
Perasaan gembira..hehe...dia banyak maksud kalau yang tu..tapi aku ambik yang ni sebab aku tengok icon ni alahai...happy ngat die...haha -.-'
2 je yang aku nak share pagi2 nih..


p/s: nak gi klinik tapi tak jadi coz hujan lebat..
-.-'














4 ulasan:

cik ika berkata...

hee..ika ta pndai pun guna icon3 cm uh..

waniey berkata...

cik ika: bagus la 2..jangan amalkan tau..hehe..nanti terbiasa... :p

Republic berkata...

ler ingatkan apakah bendanya...

waniey berkata...

republic: knpe??terasa tertipu??hehe