Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 22 Ogos 2011

Kiki dan Kaka



Salam reader..sorry da lama tak update blog ni..
Dah bersarang habis da blog aku ni...adoii...
Meh aku nak update sikit blog ni...hahaha...
Banyak yang aku nak citer sebenarnya tapi tak pe la...
Aku nak citer pasal Kiki and Kaka dulu...
Sape 2 kiki kaka??
Ni la kiki dan kaka...Dieorang dua beradik...jantan dan betina...
Yang blah kiri 2 kiki..yang belah kanan yang comot 2 kaka..hihi..
Kaka jinak sikit dari kiki..Masa ni dieorang baru lepas siap makan..that why nampak comot sikit..lebih-lebih lagi si kaka 2..
Owner die cakap,kaka memang suka makan sampai tangan die comot..
Owh..lupa nak cakap..kiki and kaka ni bukan saya punya :)
kiki kaka kepunyaan sepasang suami isteri yang sangat romantik and comel..dieorang memang pencinta binatang..kat rumah dieorang ada 7 ekor kucing,1 arnab and ikan..
Pasangan suami isteri ni memang muda lagi tapi dah ada anak 2 orang..
Aku happy bila lepak dengan dieorang and tengok dieorang layan kucing-kucing tu macam anak sendiri..
Meh kita layan pic dieorag ni..
 "Tak ready lagi la.."
 "Lu pe hal langsi sama wa??"

 "Tolong jangan makan saya :'( "
 "Tepi la kaka...kiki nak lalu.."
 Kiki yang blah kiri..kaka blah kanan..
 Main dengan langsir..
 Nak tido jap..


Thnkxs sangat-sangat kat ady coz tolong ambik pic dieorang..ady ni kawan saya :)
Budak yang nak makan kucing 2 tadi
=.="



4 ulasan:

Nurul Iman Rosman berkata...

alalaaa,
comel nye kucing2 tu.

tapi sayangnye aku tetap takot nak pegang kucing. HAHA!

waniey berkata...

iman : laa...ko tkt kucing ke??comel kot dieorg nih...

starzieti berkata...

bestnye dapat cubit pipi kucing2 tuh. geram aku tgk. argghhh ! haha.

waniey berkata...

azie : ko yg just tgk gmbr ni da geram tgk dieorg..aku ni yg duk selalu tgk dieorg men dpn mata nih ase cam nk ggt2 je dieorg 2...geram gler...da la bulu tebal...sies cam baby...