Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 23 Julai 2011

Pelik ke??




Salam reader..hye :)
sihat ke tak??Aku??Alhamdulillah sihat setakat nih...Just aku agak emosi sikit la kebelakangan nih..
Entah la...Dugaan bulan pose tu dah sampai dah dekat aku ni..Sabar je la...Nak buat macam mana kan??orang banyak karenah...terpaksa la layan...
Ok...abai kan je la semua tu..Semalam aku keluar dengan mak aku..Teman die beli barang jap..Then petang tu aku kuar lepak dengan  member aku,Azrin...Aku teman die pergi cari barang gak..
Semalam aku saje je la pakai selendang yang macam yuna tu...Saje buat gedik duk pakai cam tu coz aku duk tengok budak-budak zaman sekarang nih suka sangat pakai cam tu..Aku pon try la pakai cam tu semalam..Sebab aku duk mikir selama nih...Cam ne la budak-budak tu boleh nampak jalan if pakai selendang cam tu??So,aku pon try la pakai..Aku kuar dengan azrin pergi ECM je..Jalan2 dalam tu je..Terserempak dengan Anis..Die cakap aku nampak lain sangat pakai macam tu...Aku ok lagi la bila die cakap macam tu..Tapi bila aku duk jalan2 kat ECM and orang ramai duk tengok aku semacam je,aku jadi tak selesa...Banyak kali aku tanya kat Azrin...
"Weh..pelik sangat ke aku pakai cam ni??"
=.=" pelik sangat ke hah??haish...aku sies tak faham nape dieorang pandang aku semacam jek...



pelik ke???



4 ulasan:

Pu Huiren berkata...

mana da pelik . ok ja tu . cantik . ^_^

waniey berkata...

thnkx pu hurien :)

Red berkata...

pelik.

aM!yUki berkata...

xde pe2 yg plik pun..biase lah org nih xley trime bnda bru..hihi..