Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 13 Julai 2011

Sangat Malas..!!

Salam reader...Holla...
Wa malas nak cakap banyak..
Ni entry saje je wa buat coz ada orang tanya wa tak update blog ke??
Derr~~ Wa malas la nak update blog dah sekarang nih..
Wa keje..Balik rumah wa dah penat oo..Tak de masa wa nak update blog wa nih..
Blogwalking??Jauh bebeno la wa nak buat..Cukup2 la wa dah jenjalan dalam kedai wa 2 dari pagi smpai malam..
Wa nak bagi rehat wa punya kaki pulak..
Tipu la wa tak de niat nak update and ejas wa punya blog kasi lagi cantik oo..
Wa sayang sama blog wa nih..
Tapi masalah wa satu jek..
WA MALAS...hahaha...Plus wa dah tak de idea la nak update blog nih..
Ha...B4 wa lupa...Wa nak ucapkan tahniah la kat mmber wa,QQ coz dah berjaya hasilkan cerpen :)
Respect la sama lu QQ..!!
dulu time kite sekolah,masing-masing duk heboh buat novel..
Wa nih dah berapa banyak novel wa buat and ada yang dah siap..Tapi sebab-sebab tertentu,wa kena buat balik oo...
Sedih??WAJIB la ok..!! Novel wa 2 dah macam life wa dah..
Orang-orang tertentu je tau pasal 2..
Hari ni wa cuti..Wa malas gak nak kuar...TRAUMA dah kot...haish...cukup-cukup la..
BTW,wa nak pesan kepada semua pompuan la kan..If nak kuar sampai malam 2,or balik kerja malam 2,make sure ada orang yang teman..Jangan duk pandai sangat kuar sorang2..Tak elok untuk keselamatan anda ok :)
Till then...Salam..



Tiada ulasan: