Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 8 Julai 2011

Rindu




Salam reader..Buat pe??Hope semua sihat hendaknya :)
Aku demam la..Baru hari ni stat demam...Tetibe jek tadi selesema..Tapi aku buat derk jek..
Tak nak di layan sangat semua 2..Nanti makin menjadi-jadi plak..
Korang...Aku rindu la kat die..ngee...Na jiwang-jiwang jap eh...hihi..Boley??
Ape??Ta boley??Hey...Ada wa kisah??Hahaha...Ni blog wa la...Wa leh taip pe jek yang wa nak..hihi...
Aku rindu sangat kat die..Lama dah ta jumpa..Dia busy sokmo..
Tak pe la awak :)
Saya faham kerja awak 2..Janji awak ta tipu sya dah la...hihi..
Alhamdulillah..Setakat ni die jujur lagi...Kadang-kadang ade gak jujur die 2 yang terlalu sakit hati..
But aku terima :)
Hari 2..Aku gi timbang berat dengan die..Timbang berat and tinggi...
Mula-mula aku la yang ternampak penimbang 2 kat parkson..
Aku apa lagi..Ajak la die teman aku timbang berat..
Timbang punya timbang..Aleh-aleh berat aku 44.2kg and tinggi aku 151cm..B.M.I aku 19.4..
Aku tak tau la stabil or tak...hihi..Pas 2 die pon bunyi la..
"44 kg je ke??Patut pon kurus bebeno"
=.=" Ok fine syg...Aku suh plak die timbang..
Dis timbang,berat die 47.4kg and tinggi 163cm...Huwahuwahuwa...Dia terkejut..Dia ingat berat dia just 45kg je..aku pon cakap la kat die..
"Berat naik 2..Bahagia la 2..."
Dia senyum jek... :p
Tapi die tak puas hati coz B.M.I aku lagi tinggi dari die..B.M.I die just 17.8 jek..
Pas 2 nak tau die cakap pe??
"Aku ingat tinggi die sama dengan aku...Rupa nya tak..Aku lupa die jalan pakai wedges..2 yang tinggi dengan aku 2.."
Sepupu die gelak jek..Aku dah benggang da time 2..grrr...
Fine la yunk...Pas ni sya akan buat awak bertambah chubby ok dear :)



2 ulasan:

Cik Wani berkata...

sweettt...^_^

btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

waniey berkata...

thnkx... :)