Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 2 Julai 2011

Kenapa perlu begitu??




Aku tak faham..sies aku tak faham...nape perlu macam 2??
nape3??argh!!
Dieorg dah lama putus and now masing2 da wat hal masing2 kan??
So,nape perlu ag aku pikir pasal 2??
Tak rampas pon..
Argh...hate this feeling lorh!!
Ta pernah aku wat gini..
Tapi aku tengok die happy dengan aku..
Die ada gak cakap rindu pada yang lama but dia tak nak pikir pon..
Tipu kalo aku tak marah and jeles..Yela...he wif me now but still thingking about that gurl??
Ok..Aku ngaku die sayang that gurl so much but aku dah cakap da kat die..
"If u want her,just go and try 2 get her back.."
Tapi die cakap kata aku..
"Barang yang lepas jangan di kenang"
Ok..Aku faham..Yep..I can see he smile but deep inside??
Tah rr...Aku sedih and ase bersalah sangat kot..
Ase cam rampas hak orang..Aku tak nak pon ambik hak orang but cinta hadir tanpa di undangkan??
Plus dieorang dah tak de pe2 masa 2..
But still...Feel guilty..
Aku nak die happy..
Perasaan ni selalu sangat kacau aku..
Aku sayang die..JODOH bukan kita yang tentu kan..
Selagi mampu pertahankan,aku pertahankan...
Hope aku tak terus pikir bukan2 :)

2 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

urmm.. sbr la wni... memang kalau dah terlalu syg kan seseorang, susah nak dilupakan..

aM!yUki berkata...

emm..akak penah ase pe yg wani ase.sbOr je k?lupekan je psl that gurl..yg pentg wani wif him skg nih.agpun bkn kite mntk bnd cm ni jdi.biaq p je lah..xperlu pkiq sgt psl org len.ati kite spe nk pkiqkan?n yg teramat pentg,bF wani eppi + bhgia dgn wani.