Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 29 Jun 2011

Jumpa Sarah :)




Salam reader..hai..!
Semalam aku cuti...Aku jumpa dengan sarah :)
Eh2...Bukan sarah yang penyanyi 2..Bukan3..!!
Sarah tu adik Azmir..Dia datang kuantan 2 hari lepas but baru semalam aku jumpa die..
Erk??Sape azmir??hihi..Biar lah rahsia...Ok..Aku tau korang sure pikir bukan2 kan??
Hey...i love didi ok..Full stop..
Dia kenangan aku :)
ok3...Ta mo pikir banyak...meh continue cerita..
Aku kuar jumpa sarah dalam kul 11.30 pagi..Aku jumpa die dekat terminal coz dia balik raub dalam kul 2.30 petang...
Aku nak ambik pic dengan die but die malu nak ambik pic...huhu...So no picture with her la..
Then sementara tunggu kul 2.30 tu,aku pon ajak die gi jumpa didi...Didi tengah duk rehat dari kerja die..So pergi la kaco die jap...hihi..Jumpa2 je,didi dah wat muka gengster..ngeee...Die bengang sama wa coz wa ta jumpa tempat...hahaha...Sorry la yunk oii...saya ta penah oo masuk itu futsal..Aku tau satu je tempat futsal kat situ..Aku marah die..Aku cakap la bila aku suh text je cara nak gi sana,die tak nak...
Nak tau die jawap pe??
"Nape sampai perlu text cara datang sini??Awak nak kaji dulu ke jalan 2??Dah la...tak payah cakap banyak..kalo dah pending 2 pending jek.."
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~ ~
Ok...Wa memang selalu kena sama itu orang aa...hahhaa...sebab aku selalu pending bila die cakap...hihi...And die plak suka sangat wat aku pending and tengok aku muka blur jek..
Sarah diam jek bila jumpa didi..Dia cakap dia takut coz didi muka garang..hahaha...
Itu orang muka je garang tapi hati manyak baik oo..
Lepas hampir sejam lepak an didi,die pon masuk kerja..Aku pon kembali ke terminal untuk tunggu kul 2.30 petang...Lepak2 jap dengan sarah..pas 2 bas pon sampai..Sedih ase nak pisah an die..Walaupon kita orang baru je jumpa tapi dah leh ngam..Sarah jenis otak gila2..Then masuk plak dengan aku..haha...bising gak la terminal 2..hihi..Agak2 kan if ada hani and balqis,lagi gawat kot...hahaha...Tak pe sarah...hujung tahun nnti kita jumpa plak kat Perak ok :)



4 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

hahah.. azmir uh kwn baik sye la kan.. hahaha...sara uh lak adik comei sye jugee.. hehe.. eyh2... konfem la gempak lau hani n balqis ade kan.. hahah

waniey berkata...

hahaha...kwn baik awak la kan..and3...erk...spe ek at sya??hahaha...teeetttt!!!
sure2 dah gempak :)

grawwrbabe. berkata...

hahahahah.. dah gempak la sgt kan... huuhuhuhu.. abeh mr didi xgempak ek..hehe

waniey berkata...

yg 2 terlampau gempak dah...hahaha