Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 9 April 2011

Saya Suka Kenakan Orang...




Salam reader..Hello hye...huhu...
Maaf coz da lame tak update blog...erk??lame ke??ala..baru 2 hari kan??huhu...
Bukan malas nak update tapi line sangat tak memuaskan..
Aku nak upload vid dalam ni..Nak tunjuk kt korang semua vid budak2 sekolah aku masuk pertandingan menari hari 2..Memang gempak la wa cakap lu..!!
Tapi vid 2 agak besar..so,aku tak leh nak upload lagi la..sob3..ta pe2...nnti aku try ok..
Usaha tu kan tangga kejayaan??huhu..
Ok..Hari ni kan..Aku kenakan kawan aku..huhu...
Jahat kan??hihi..Ala...Sekali seumur hidup jek kot aku leh wat cam ni kat dia...
Erk??Wat pe??Oh..Aku tak leh bagitahu sekarang coz segala perancangan sedang diatur..huhu..
Hari penting 2 adalah hari esok..
Hope sangat2 la segalanya berjalan dengan lancar..
Yep..Dia tengah bengang sangat2 sekarang ni..
Sangat2 bengang..huhu...
Aku just gelak guling2 jek kat sini..haha...
Ini adalah pakatan beramai2 ye...so...aku sebagai orang yang dekat an die,just minta die bawak baju jek esok..huhu...
Yunk!! Ta mo marah yek esok..huhu..
Ni perancangan last minit..
Ok..Aku nak kua..Nak berjumpa dengan geng2 yang terlibat..huhu..
Doa kan ye semua berjalan lancar..
Oh..Lupa nak cakap..Esok bday die... :)



6 ulasan:

BaTu^NiSaN berkata...

mesti nak simbah org..huhu

waniey berkata...

BN : Hahaha...ta tau lagi..huhu...sedang mengahdapi masalah trnsport...huhu

Fariq berkata...

pe nak komen erk.. tak bape paham sbnrnye kisah sebenar.. cer cite kasi jelas utk sambungan kisah ni nanti ye..


latest -
Follower Dan Visitor Tetap

waniey berkata...

Fariq...:hoho sje wat sume tertanya2...ta leh bgtau sekarang coz tkt nnti die bce plk..huhu..sox waniey bgtau ok :)

missh aryeika berkata...

pakatan tok kena kan sape?
eish2 . bukan main lg yea .

waniey berkata...

missh..haha..mmber waniey la..huhu