Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 10 April 2011

Happy Bday Sayunk!!




Salam..Hye!!huhu
Ok..Semalan aku ada tulis satu entry pasal aku kenakan orang kan??
And mesti semua tertanya2 aku kenakan sape kan3??huhu
Ok..Meh aku nak cerita ni...
Hari ni Bday my BFF,Syahida..
Aku tak rancang pon nak kenakan dia sebenarnya..
Semua ni terjadi bila member aku,Azrynn cakap dia balik kuantan ari jumaat 2...
So,Dia cakap jangan bagitau ida nih..
Aku pon ok jek la coz hari ni dah janji nak kua dengan die je...
Then member aku ni pon kuar la dengan satu idea yang agak gila...hahaha...
Dia suh aku make sure yang cik ida nih tak kuar dengan sape2 selain aku jek..
Die cadang nak buat surprise la nih..
So,Aku pon ikut jek la..huhu...Then kita orang rancang nak bawak gi mandi air terjun tapi atas faktor2 tertentu,rancangan terpaksa di ubah...ngee...
Then rancang plak nak gi mandi pantai...Mula nya nak gi Pancing tapi jauh..So ambik keputusan nak g Balok..
Then bila semua benda dah kompem,
Ada plak mmber wat hal..
Kereta tak dapat di pinjam..ces..Huh!! Malam semalam memang kelam kabut la...
Aku tengah duk siap kan kek coklat cair...haha..First time kot buat kek..ngee...
Then pack barang and bincang dengan Azrynn sal kereta...
Tengah bz2 nih,mmber aku si ida nih call..
Aku saje malas jawab...
Tapi dia reti plak call nom rumah aku
Nak tak nak,terpaksa jawab..ngee...Time 2 memang tengah bz..Kepala pening duk cari kereta..
Nak pinjam dengan Didi,dia keje...haishh..
Last2 aku minta dengan ayah aku kete...
Aku cakap aku nak pakai kete nak kuar hari nih,ayah aku tercengang...hahaha...
Die tak bagi =.="
Last2,azryn dapat pinjam dari akak die kete..selamat..But 2 pon kejap jek..Tengah hari balik..tak pe..huhu..Janji dapat kuar sambut bday..
Then tadi gerak dalam kul 9.30 pagi gi kat rumah ida..Dia duk sengeh2 kat depan pintu rumah..Bising die tau coz aku tipu dia yang azrynn tak balik..huhu..
Then kami tak pergi ke Balok..Kami pergi ke explanet baru kat tanjung api..
Khemah sana...hahaha...sengal tak??huhu...
Kami berempat jek..sorang lagi mmber azrynn yang datang nek motor...huhu..
Then tak lama pas 2 Didi plak sampai..Dia tak jadi gi keje..
Yeah!! Dapat gak lepak an die kejap...huhu..
Ok..Aku malas nak cakap banyak...
Moh aku bagi korang tengok gambar..











Harap maaf ye..pic agak tak tersusun...huhu
HAPPY BDAY GURL!!









2 ulasan:

Cik Sarah berkata...

bday wani ble pulak?

waniey berkata...

Cik Sarah : Bday waniey da lepas da... :)