Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 5 April 2011

Moh ler kita jadi pompuan




Salam reader...
Aku agak bengang dengan tenet aku yang agak slow sekarang ni..mata pon dah berpinar jek nengok ke lappy aku nih..haishh...
Ok2..Moh ler kita kembali ke tajuk 2 yek..
Sebenarnya entry ni ditujukan untuk diri sendiri plus untuk kaum hawa kat luar sana 2...
Ye2..kamoo kaum hawa..tak kan nak ajak kaum adam lak jadi pompuan...
Itu satu perkara yang teramat lah salah...
Ok..dengan mata yang agak berpinar ni,,aku gagahkan gak la yek nak buat entry nih..Boring kot tak de benda nak buat..bla..bla..bla..
Stat da membebel..Idea dah kering..hoho
Kejap je kan idea kering??huhu..ye..sekali lagi aku nak salah kan tenet yang sedang berjalan dengan lembab ini..
Dia telah membuatkan mata saya berpinar2 and menjadikan saya kekurangan idea dan membuatkan saya mahu di buai mimpi...hoho...
Ok..Moh ler kite stat borak sal tajuk 2..udah2 la 2 nyimpang jauh nye...
MOH JADI POMPUAN??
Awat??hang ta cukup pompuan lagi ka??
Yang hang nak jadi pompuan sangat nih??
Ye..buat masa ni aku tak cukup pompuan lagi...Sebab...sebab...sebab..sebab...erk...erk...erk...
*5 minit kemudian....
erk..erk..erk...sebab..sebab..sebab...
Ok moh kita sama2 melempang penulis blog ini..
Lari..hahaha XD
Sebenarnya aku tak pandai memasak lagi...huhu..pandai sikit2 jek..tapi 2 kisah lama..skil memasak sudah tumpul...hohoho..aku reti makan jek
Huhu...So..untuk masa depan yang tak tau bila nak kahwin nye 2,aku kena la berubah...
Hah??mampukah kau??
Setiap orang mampu berubah..nak dengan tak nak jek ok...so..jangan pandang rendah kat aku yang dah sememangnye rendah ni ok..
Jangan sampai orang rendah ni yang kau kahwin satu hari nanti..erk??ok..abaikan ayat itu...
Pompuan suka mengumpat...??
Ok..Aku tak nak dengar yang itu coz xdek kena mengena dengan aku...jadah nak jaga tepi kain orang kalau kain sendiri rabak terkoyak kan??
Udah2 ler 2 kuar malam nye...
Aku tak kuar malam la!! setakat gi kedai mokcik pah kat atas bukit 2,tak pe gok..kuar jejauh sampai ke bando nuh??ke tc nuh?memang ta lepas la aku nak g sne..
Ko tak kuar malam??ok..tapi ko ni ramai laki kan?...
Apa kaitan...??sebenarnya tak de kaitan dengan tajuk...tapi sebab aku tengah blur,so aku taip jek..aku tak kahwin lagi ok...setakat kawan 2 ramai la..peminat??aku bukan artis untuk orang minat2 aku..
Ok...Aku tahu aku ni bukan baik sangat...Tapi aku ada niat nak berubah..ye..aku tak pandai masak,aku jenis yang taching lebih,suka cari gaduh an orang,senang jatuh hati,nakal,tak dengar cakap..
Tapi..2 time dulu...time budak2 dulu...sekarang ni aku kena pikir yang depan..ye..yang depan..
Bukan yang depan aku sekarang ni..Kita tak tahu ajal kita bila..so..better berubah sebelum terlambat..
Aku nak jadi pompuan yang baik..yang mampu untuk jalan kan tanggung jawab bila dah ade orang masuk nanti..erk...abaikan..hohoho...
Satu kenyataan berani mati...huh!!
Ok..sila abaikan ye ayat atas 2..
Buat masa ni biar aku ambik langkah..jadi budak yang lebih baik dari dulu..
=.=" Kena belajar memasak balik..
No hal la der..ramuan still dalam kepala otak lagi kot...haha..
Udah2 la ye takat ni aku merepek...
Katil da panggil...
Selamat tidur ye semua..
Assalam...



































2 ulasan:

H A N S berkata...

hai waniey!! nice blog, cute!

fyy mokhtar berkata...

WAKAKAKAKAAKA. penat aku bace sampai abes. ta pandai masak?? abes la ko. wkakakakaka