Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 4 April 2011

Susahnya nak berkata-kata




Salam reader...pagi2 lagi aku dah buat new entry..ngee...
Ok..siesly...Aku not in mood sangat pon..
Hati aku gelisah,hati aku tak tenang..
Nak mati dah kot..
Ngee..jangan la marah beb...smile :)
Herm..Tah la beb...Aku jadi bangang jek dua,tiga hari ni...
Pada yang tahu and sudi dengar masalah aku,thnkx sangat2 aku ucapkan kat korang..
Lepas ni aku harap aku dapat handle masalah aku ni sorang2..rasa cam dah bebankan orang la pulak bila bagi tahu masalah kt orang...ngee..
Aku hanya nak ALLAH je sekarang...ye..aku tahu....aku bukan nye baik sangat pon..Aku tak layak lagi nak bercakap soal agama...
Sejak dua menjak ni,aku lebih senang dekat kan diri dengan ALLAH..luahkan segalanya pada-NYA..
Syukur..lepas 2 rasa tenang..
Yeah..Aku dalam proses bercerai...erk??haha...teeettt!!
Ta kahwin lagi la...herm...biarlah...
Aku tahu sejak dua menjak ni,sikap aku dah banyak berubah...dah lain bebeno gamaknye..
Semalam seharian aku tak dapat tido...And aku hanya makan sekali jek semalam..
Aku ni memang betul2 nak mati ke??
Hoh!! cakap sal mati lagi..bangang kau!!
Ehem3...sila jaga tatasusila ye di sini..huhu...
Kita semua sedia maklum..ajal,maut,jodoh,pertemuan dan segalanya terletak pada DIA..
Hanya DIA yang lebih mengetahui semua tu..
Dan kita pon sedia tahu,ramai yang akan dapat tanda if dia dah nak pergi buat selamanya...
Herm..Tah la beb...doa2 kan la...
Aku just nak satu jek..Hajat2 aku ni dapat di tunaikan..ngee...

1.Aku nak bahagia
2.aku nak makan pizza
3.aku nak makan kek
4.aku nak sambut bday dengan kawan2
5.Aku nak sangat jumpa seseorang(tp die xnk jme aku T_T)
6.doa kan aku kalau aku dah tak de nanti

Herm...tak nak tulis panjang2..Tengah sesak dada sekarang ni...
Thnkx coz sudi baca entry aku...
Kalau rajin,sila la komen...



3 ulasan:

adamzico berkata...

bagus bila kita ingat akan kematian.. tapi jgn la sempitkan fikiran.. ok? Saya akan doakan utk anda.. wink! Cheer Up!

Puteri Salju berkata...

salam singgah..

i follow u

►AdamXis◄ berkata...

Assalam...bersabar laa yer... insyaAllah ade kebaikan di hari mendatang...Allah pasti lebih mengetahui apa yang baik utk hambanya...