Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 3 April 2011

Cabaran untuk diri sendiri : Gagal T_T




Salam reader!!
Miss me?? 
Oh...i miss u all!!
Cabaran ni aku tak dapat atasi coz ade masalah peribadi sikit...sangat2 stress now..
Meh aku cite ape yang aku buat time aku tak online hari 2..
Ok..Hari 2 aku cakap aku tak nak online sebab aku ngajuk an someone kan??hihi
Sah2 someone 2 marah kat aku...SORRY LA!!
hahaha...Aku main taip jek...Tapi memang time 2 aku ngah taching an die...But now im ok..
Tak perlu die or sape2 pujuk aku coz aku leh pujuk diri sendiri..
Dont blame that guy ok...
Die tak bersalah..huhu..Aku just nak cabar diri aku sendiri coz selama nih,internet dan aku tak leh di pisahkan..
Terutamanya FB and Blog...
Memang hari2 muka ni jek la yang online..If orang tipon aku,then tanya aku duk buat ape,mesti orang 2 gak yang duk jawap.. "Tengah online la 2..." XD hahaha..tau xpe!!
Korang nak tau satu rahsia tak??shh!! diam tau...
Sebenarnya...Aku ada gak curi2 online... XD
Tapi aku tak online FB and Blog ok!!
Aku just online youtube and mudah.com...
Dengar lagu and cari kerja meh...Bosan duk umah nih..
Ok..Meh aku citer pe aku buat time aku tak online blog and FB nih...
First day..Aku just online youtube...Sambil2 online youtube 2,aku kemas2 la rumah...
Aku bukak banyak2 Tab..Then bila dah habis lagu yang satu 2,aku terus play jek lagu len..hoho..
Senang..Sambil2 kemas rumah,sambil2 nyanyi..
Tengah syok kemas2 umah 2..
Aku terjumpa something...wink!!
Kenangan silam meh..Kenangan silam antara aku dan rakan2 karibku time sekolah dulu..
Aku tau,dia orang pon ada gak baca blog aku nih..
Miss you all!! Sies la ngek!! Miss sangat3!!
Apa yang aku jumpa??


Aku jumpa nih..
Ni...
Dan yang ni...
Korang mesti pelik kan??Pe hal la plak aku duk tunjuk buku2 nih??
Hihi...Tak pe...Just aku,dia,dia dan dia jek tau pe yang ada dalam buku2 nih..
Sesuatu yang sangat berharga..Sesuatu yang kami saling berkongsi..
Dalam first buku 2...ada ni...

^_^ Sweet tak??Felix bagi kat aku XD hahaha...Ni first year kami raikan friendship day...
Sangat2 indah!! Sangat2 happy!! Korang ingat lagi tak??Hope korang ingat lagi semua nih..
Korang simpan lagi tak??Yang nabil bagi 2??Yang kefli bagi 2??Simpan lagi tak??hihi..Gila kan kite time 2..??
Yang dalam buku kedua 2 plak..aku jumpa ni...


:)
Buku kedua 2..Banyak kisah sedihkan??
Banyak yang kita kongsi sama2..Tak pernah pon korang terlepas dari buka buku 2..
Ada satu ayat dalam buku 2..Yang sampai hari ni aku pegang...Mybe korang dah lupa..
"Cinta Bermula Dari Mata..Terbina Dengan Hati..Dan Berakhir Dengan Air Mata..Tapi Persahabatan..Bermula Dari Senyuman,Terbina Dengan Kefahaman Dan Hanya Berakhir Dengan Kematian"
Gila rindu kat korang..Banyak tulisan korang dalam buku ni..Gambar yang last 2..Mesti tau kan sape punya..??Kita suka sangat buat pantun,sajak,novel..Hahahaha..Kadang2 kita bertanding kan..But novel..Tak pernah pon nak siap...Ada yang dah siap..nak masuk novel baru dah...tapi..sesuatu terjadikan??Tak pe lah..
Aku rindu korang...bape kali da ek aku cakap cam 2??hihi..
Buku yang ketiga 2..Korang sempat kejap je..yela...biar lah semua yang terjadi 2..antara kita jek..
Selain jumpa semua 2..Aku de gak jumpa gambar2 time sekolah dulu..haha...tak nak letak!! Biar jadi kenangan aku..
Then aku jumpa ni...
Korang ingat tak bekas ni??Kita buat kotak beracun time reunion sekolah dulu kan??hihi...Semua yang kita tulis..semua yang kita nak kenakan orang..still ada dalam 2..Aku tak keluarkan..Coz aku takut nanti one day kita nak buat lagi..Tak payah dah susah2 kan??
RINDUNYE KAT KORANG!!
Lepas 2 aku jumpa yang ni..
CYA...wink!! Hahaha...miss sangat2 time ni..berharga sangat2 pengalaman ni..
Eh..Korang simpan lagi tak??

XD hahaha...Hope simpan lagi :)
Hadiah time reunion dulu kan??
Second day sampai la hari semalam aku just lepak2 buat novel yang tertangguh..erk??korang tak caye aku buat novel??sila percaya ok...hihi...aku minat giler dengan semua 2..tapi ayat aku agak biasa la coz aku budak baru belajar lagi..huhu...Then semalam aku bace novel lagenda budak setan..huhu..Baru stat bace meh...jap2 lagi nak sambung balik...Ok la..Ni je kot yang aku nak kongsi..
















4 ulasan:

Mss Ieza berkata...

huhu..
sweet nyew igt zman scol dlu ;D

missh aryeika berkata...

wow . .
buat missh teringat zaman sekolah !!
huaaa . rindu !!

BaTu^NiSaN berkata...

patut la lama x nampak.. majuk rupanya..

waniey berkata...

mss ieza : hihi..mmg sweet sgt...
missh : huhu..xdek simpan ke kenangan dulu??
BN : la.. xtau ke??