Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 3 April 2011

Alamak...die marah aku ke??Adoii...




Salam reader...Tadi kan..aku de try tipon die..tapi die tak jawab la...
Mesej pon die tak eply...
Die marah aku ke??aduhh...
Sorry la wak...awak ni macam ta kenal plak kite ni cam ne...huhu...
Jangan la marah da wak..yang lepas 2 biar la lepas wak..ta mo la marah da..
Kite ta sebut pon nme awak time 2 kan3??
Awak jangan la taching lebih2...ta rock la cam ni..huhu...
Sorry sangat2 wak
T_T
Ala wak..lagi pon memang da niat saya la wak ta nak online seminggu coz na cabar diri saya sendiri...
Tapi ta berjaya la..huhu...
Awak maaf kan saya eh??plz!! ta na gaduh an awak la...
Ok..Setel part die...
Tadi aku gi kubur arwah...Syukur coz da tak nangis da..aku kena kuat..
Mak aku terkejut coz aku cakap na gi kubur tadi..
Mana tak nye..aku gi sorang2...berani giler la minah ni...
erk??sebenarnya...aku takut gak...tapi aku wat2 berani jek...aku dah tenang..
Just 2,3 hari lepas aku rindu kat arwah..sampai nangis2..erm..tah la..terbawak2 sangat kot dengan perasaan yang tengah bercelaru nih...Hope lepas ni ok...



Tiada ulasan: