Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 4 Mac 2011

Teruknya perangai...

Salam reader...
Korang sihat tak??Kalau sihat,alhamdulillah...Kalau tak sihat tu,makan la ubat..sila jaga kesihatan anda...
Ape??Owh...Nape aku buat entry cam ni??Sebenarnya...yang teruknya 2..aku la...huhu...
Aku dah jadi makin pelupa la... T_T
Sian aku...
Semalam,aku tengah bosan2..aku call la abang angkat aku..Then hp 2 aku letak atas meja...
Leh plak pas tu aku gi main game kat facebook...
=.="
5 minit kemudian,aku tengok hp...
Baru aku teringat yang aku de call abang angkat aku tu..haha...sengal meh..!!
Pastu aku tipon die agi sekali..Die punya lah marah kat aku...
Dia cakap,dia duk terpekik terlolong cam orang giler tapi aku senyap jek...hahaha...
Sorry la..!!
Tak di sengajakan...hahaha...
Sies aku dah cepat lupa dah skung ni...
Korang...if famili korang cakap,jangan makan asam..korang jangan makan tau..!!
Aku ni jadi cam ni sebab mang dah hobby aku ni makan asam jek...
Tadi agi best...Sebekas asam depan mata aku...huhu...
Sengal itu orang...Saje wat aku kempunan...huhu...
Korang jangan jadi cam aku ek...hihi...
Nasib baik still tak lupa diri :)

2 ulasan:

nurulatiqahismail berkata...

kesian eyh.... lawak giler lah...
asal leh plupa lak??

saya pun mcm tu :hampa
tp tak thp tu :hoho

waniey berkata...

hahaha...sbb kuat sgt mkn asam nye
=.="