Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 4 Mac 2011

Robot or...

Salam reader...
And..Hello pada yang non muslim :)
Aku nih sebenarnya banyak benda nak tulis tapi aku malas jek..hihi
Tak mo marah ye :)
Aku ada story...Pagi tadi..before aku gi keje...
Aku duk mencari benda pe tah atas meja study adik aku..
Tengah syok-syok menggeledah,aku terjumpa something...
Benda tu wat kan aku tertarik untuk melihat dengan lebih lanjut...
Nak tau benda pe??

Sies...Aku ingat benda ni robot or mainan taw...

Aku puas duk belek-belek benda ni...
Nak tau benda pe??
Ni pemadam..Time aku dulu,tak de pon macam ni...
Time tu,aku punya rr nak beli pemadam cam ni...
CUTE KOT....hahaha...but...for what kan aku nak beli??
Bukan aku pakai pon..huhu...
2 jek yang aku nak story :)

Tiada ulasan: