Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 4 Mac 2011

BCR

Salam reader...
Korang tau kan pe 2 BCR??
Ish...Tak tau???Kesian..hakhakhak...
Ala...BCR ni yang kat sebelah kanan blog aku nih...
yang ni hah

Best benda alah ni..haha...Kenapa aku cakap best??
Ok..meh aku bagitahu..
1. sebab benda alah ni boleh buatkan kita kenal blogger-blogger dengan lebih rapat
2.Benda alah ni boleh buatkan kita tau entry terbaru dia orang dengan lebih cepat
3.Benda alah ni boleh buatkan kita bincang-bincang hot topik dengan dia orang
*hot la sangat topik 2 =.=" *
hahaha...Ada banyak lagi...Kalau korang nak tau..Korang join la bnda ni...
:)
Best oo gua cakap sama lu..hakhak...
Aku suka kacau-kacau budak BCR :p
Aku nak tulis 2 jek..hihi...

Tiada ulasan: