Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 15 Mac 2011

Selamat Tinggal



Wani!! ko nak gi mana??!!!
Jangan tinggalkan daku!!!
Erk???kenapakah??sihat tak??salah ke aku say selamat tinggal??aku tak cakap pe2 pon lagi kan??
nak kena lempang tak??
Dah tu yang ko say selamat tinggal 2 knp??bukan ko dah tak nak buat blog dah??biasanya blogger yang say macam 2 selalunya dah nak stop buat blog..
Aku cakap selamat tinggal sebab
1.aku dah berhenti kerja...so selamat tinggal dekat kerja lama aku tu!!
2.sebab esok pagi2 lagi aku akan meninggalkan kuantan...going 2 negeri sembilan...my hometown...
understood??!!!!!!!!


Macam tu ek??malu nya....


p.s: cakap sorang..huhu











Tiada ulasan: