Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 14 Mac 2011

Blog Assignment Jejaka Terhangat: Cerita Seram Lagi Menyeramkan



Salam reader...kali ni wani nak join lagi assaignment yang dianjurkan oleh JT..
Cerita seram lagi menyeramkan...
Ok...
Meh duduk rapat2...anbik bantal peluk masing2...make sure orang yang duduk kat sebelah korang tu ok...
hahaha...
Ni cerita yang memang wani kena time dekat rumah...
Ceritanya macam ni...
bulan 10 tahun lepas..malam jumaat..tarikh wni dah lupa la coz nyanyok sikit.. :p
Time 2 wani tengah study sorang2 dalam bilik..rumah wani ada 4 bilik...
Lagi 2 bilik tu kosong...satu bilik wani buat tempat untuk wani study..
Biasa la...orang yang nak menghadapi peperiksaan penting..memang perlukan ketenangan...
Maksud bilik kosong tu bukan tak de apa2 dalam bilik tu..kosong sebab tak de orang yang tidur kat situ..
Plus 2 bilik tu dekat rumah yang lain..wani duduk flat..dapat dua rumah..wani tidur kat rumah lama..but study kat rumah baru...
Nak dijadikan cerita..
malam tu wani study sambil golek2 atas katil...
Time tu pukul 10 lebih..
family wani mmg dah tidur dah time 2..
tengah syok golek2 tu...mata wani ngantuk..pas tu wani pejam jap mata..
Tak sampai 5 minit..wani dengar bunyi macam tapak kaki...
wani ingat mak wani datang nak kejutkan wani suh tidur kat rumah lama..
Bila wani nak bukak mata,terus badan jadi seram sejuk..bulu roma naik..
badan pon xleh nk bergerak..keras macam tu jek...
then tetibe..wani dengar macam bunyi nafas kt tepi telinga wani...giler!!
takut 2 jangan cakap la..nak menjerit tapi tak leh..wani macam kena himpit time 2..
dalam hati nih..banyak dah bce doa..dalam 10 minit pas tu,wani dapat rasa benda tu dah bla..wani memang tak bukak mata lagi time 2..bila wani rasa macam bulu roma dah betul2 turun,cepat2 wani bangan pas tu tengok sekeliling..pas2 terus wani bla masuk rumah lama..memang seram giler time 2..
esok 2 bila wani cakap kat mak,mak cakap
"yang ko gi duduk kat situ sorang2 nape??padan mke kena kacau"
=.="
mak sape la 2...hahaha...
ok...sekarang wani nak tag kat 2 orang...
cik ct
QQ



4 ulasan:

IFA Athirah berkata...

whoaaa.naya2x... http://geekintherainbow.blogspot.com/

Anis Syazwani berkata...

kesiannya kamu :D haih , seram jugak kena himpit then tabole gerak . mak kamu boleh pulak ckp pdn muka --' . sedih btul , maybe bilik tuh ada yg tk kena , maybe :) * Ohh abaikan je apa yg saya ckp :P

Jejaka Terhangat berkata...

woah..kena tindih ek..bahaya tu kalo tak cukup napas. erkk..asaimen seram diterima. ngehh..

aishalala berkata...

huhh,,,ayat mak ka xley bla...!!aq pun slalu dok uma lame..jgn dia naek ats da ar...aq smbh air yasin bio trbakar..hahaha