Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 22 Mac 2011

Sekolah




Salam reader...
Tak habis2 lagi ke kau ni hah??asyik2 nak update blog jek!!
Eh..kau jeles nape??aku ada story nak buat..so aku update jek la...
pe??tak dengar aku cakap pe 2??aku cakap...DIAM..DIAM...DIAM...aku nak cite nih...
Tadi...Lepas update entry yang tadi 2...
Aku gi sekolah lama aku...Sekolah time aku tingkatan 1- tingkatan 5 dulu...
Aku gi ambik adik aku kat sana..Sementara tunggu dia setel aktiviti dia,aku duduk la tercongok sorang2 kat tempat budak2 tunggu mak bapak dia orang ambik...
Aku rindu gila time sekolah dulu...


Dulu suka sangat lepak kat tempat2 ni..
Gambar yang last tu..budak2 laki suka lepak kat hujung 2..budak2 pompuan lak kat hujung lagi satu..
Sweet sangat walaupon banyak kenangan pahit..
Sini ada satu video untuk tontonan korang...
Selamat menonton..











Tiada ulasan: