Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 21 Mac 2011

hang out : lepas kan stress




Salam reader...
Hari ni aku kuar lepak dengan member lama aku..
Lama dah kot tak jumpa dia...walaupon duduk satu kuantan tapi masing2 duduk jauh...
so,tak de masa nak jumpa..
Hari ni nasib baik dia shif malam..so boleh lepak2 dengan dia jap tadi..
Janji kuar kul 12 but aku kuar kul 12.45...hihi....
Nak kuar tadi tapi duk syok sangat dengan BCR..
Sampai kena gosip dengan QQ kat BCR 2..
PERHATIAN!!!
Aku dengan QQ 2 just kawan dari kecil la...tak pernah terlintas pon nak bercintan2 nih..
masing2 pon busy...so tolong la jangan ngade2 nk gosip kan kami...
Semalam giler punya stress kot...
Pas satu-satu masalah datang..
sorry la ye kat seseorang tu coz aku xleh nak time pe yang die cakap semalam..
Aku dah terlampau hangin sangat..
Aku memang jenis yang cepat marah,baran...
Selama ni aku leh control lagi sume 2 tapi tah la semalam habis aku semburkan..
Aku betul2 tertekan semalam..memang aku tak leh nak luahkan kat sape2 pon..
jadi bengong sat..
Lagi satu..jangan mudah sangat menilai orang ok..terutama sekali menilai aku...
Jangan fikir yang aku nih cantik,comel,baik,cun and so on,korang fikir aku nih tak baran...
Soorrry la..Aku tak minta di puji...gambar sume 2 edit jek..sebab 2 nampak comel......
Nanti aku cite sal diri aku kat korang..
Berbalik pada topik ni..
Tadi kuar gi jalan kat mega and ecm..
Masuk jek mega,terus lepak2 and borak2..then gi makan pizza...
Giler kot mengidam pizza!!
Gara2 dak2 BCR yang suka duk cakap sal makanan terutama sekali pizza kat situ..
wink!! pe lagi..g la makan pizza tadi...
Pizza 2 sangat sedap coz ada orang belanja..hahaha
Lepas 2,kitaorang gi plak tawaf satu ECM..hahaha...sengal..mega tak tawaf lagi terus gi tawaf ECM...
Aku nak beli tudung and baju tapi tak jumpa barang yang aku nak tu...
Lepas habis tawaf satu ECM,kitaorang gi balik kat mega..hahaha...Tawaf mega lak... :p
Masuk2 jek mega,aku ajak member aku gi main capcom...hahaha...
Jadi budak sat...hihi...
Kita orang gi main benda yang kena ambik patung 2..best giler...tapi yang tak best bila tak dapat patung 2...sob2...
Then kita orang gi plak main game kete...hihi...
aku kalah T_T
Lepas jek 2,aku terus gi tempah pizza coz adik aku pesan suh bawak balik pizza...
Lepas 2 terus gi tawaf mega lagi sekali..
Lalu kat depan kedai cenderamata...
Aku masuk,aku beli teady...hahaha...baru puas..!!
kul 5.45 aku otw balik umah coz de janji plak dengan QQ..
dia tunggu aku kat luar pintu gerbang...hahaha...
then kita orang gi lepak2 an mmber lagi satu..lutfi...
lepak sampai tak ingat dunia dah malam da...
InsyaALLAH esok kalau tak de pe2,aku nak gi ziarah kubur plak..
hope hajat aku dapat di tunaikan...
Lepas stress??erm..tak bape nak lepas kot...
P/S : Sorry coz entry kali nih kucar sikit...campur aduk...







Tiada ulasan: