Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 22 Mac 2011

About me




Salam reader..
Entry kali nih aku buat berdasarkan entry yang lepas yang mana aku ada cakap yang aku nak story pasal diri aku...
Ok...meh kita mulakan...


Nak story pasal pa ek??
Ok2...tak mo men2 lagi...
Aku Nur Syazwani...korang tak payah la nak tau pasal nama bapa aku plak ek..non of ur bsness..
Umur aku dah 20 tahun...
Tak keje,tak sekolah...so,pengganggur terhormat dari ladang..eh silap...dari rumah..
Aku lahir kat kuala pilah..tapi sekarang duduk kat kuantan..
Lepas jek lahir,aku terus merangkak sampai sini...ok tipu..
Apa lagi??Erm..korang tak payah tahu aku ada berapa orang adik beradik coz aku nak cite pasal aku..bukan pasal adik2 aku..
Ha...pasal pangai aku nih...ok2..meh dekat2...sape yang takut 2...g jejauh..
Aku nih jenis yang sangat2 setia pada kawan..aku tak suka kawan aku menangis,aku tak suka kawan aku kena kacau..memang kena hentak la spe2 yang kacau kawan aku..
Ganas??tak de la...mana ganas pon..just bahasa aku ni agak2...paham sndiri la ye..
Aku ok dengan orang yang ok dengan aku..Aku tak kan senang2 cari masalah dengan orang..
mulut aku memang lancang sikit tapi aku lancang dengan orang yang kurang ajar dengan aku..
Pada mereka yang kenal aku dari dulu macam QQ,HANI..dia orang tahu perangai aku macam mana..
Aku jenis yang panas baran..tapi aku boleh kawal baran aku..
Just pada tahap2 bulan mengambang jek aku tak leh nak kawal..
So,pada mereka yang kena sembur dengan aku,aku minta maaf.pe?tak nampak??
AKU MINTA MAAF!!
ok then...pe2??korang cakap aku ni muka jek cun,cantik,comel,lawa tapi pangai cam setan??
hahaha...de aku kisah??
muka lawa,cantik,gebu,comel,cun cm ne pon masuk kubur hancur gak..
thnkx la pada yang puji dengan ikhlas 2..
aku bukan pe..kadang2 orang puji just nak ambik kesempatan jek...lepas je puji..minta nombor..
kejadah??!!
Ok sies..aku tulis entry nih dengan keadaan yang marah...sorry coz agak lancang bahasa yang aku gunakan..
Kat sini aku nak bagi gambar yang aku tak edit langsung...gambar yang aku baru ambik tadi...
Gambar kat fb 2 sume gambar edit..jangan caye...sebab tu lawa semacam jek...
Ni gambar tak edit and tak pakai make up..

Ok..muka toye...dah mandi ok!!
Lagi satu..aku nih jenis yang cepat taching,senang merajuk..aku bukan jenis yang cepat menangis bila de masalah timbul..tapi cepat menangis bila baca novel..kejadah kau wani!!!
ok...2 je kot yang korang perlu tau pasal aku...kalau de pe2 yang korang nak tau,buleh la anta komen kat entry ni or msg jek kat fb aku..
AKU TAK MAKAN ORANG..






2 ulasan:

D i n berkata...

haha sama dgn din penggangur yang berjaya kan? hoho

waniey berkata...

haha..ye ke??
:bagus
majukan anggur untuk negara
XD