Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 20 Mac 2011

Hari ini terpahat di hati




Salam reader...
Hari ni aku tak sihat sangat..
Hati aku tak sihat...Badan aku tak sihat...Otak aku tak sihat..
Terasa macam dah 
Hati oh hati...tolong la hidup...tolong la kuat...TOLONG LA!!!
Demi jantung,paru2,perut dan anggota badan yang lain!!
Aku mohon..jangan mati...aku perlukan kau untuk terus hidup...
Hari ni aku langsung tak makan..aku cuba untuk makan..
Tapi tiap kali masukkan makanan 2 dalam mulut,terasa macam kena cekik je..
erm...
Semangat..!! mana kau??!! aku perlukan kau...
Tadi gi pasar malam dengan famly but my fmly tunggu je dalam kete..aku g dengan adik aku je tadi...
Jalan pon macam orang mabuk!!
Tengah jalan2 tadi,aku terjumpa dengan member aku,eyman...
YA ALLAH...rindu nya jangan cakap la...nak je aku peluk2 die tadi..nak je aku tegur2 die tadi...
Tapi aku tak leh...someone ada dengan dia..
Aku terpaksa buat tak nampak..
Aku tak nak kena hina..tadi that gurl perasan aku,but aku buat2 tak nampak..aku nak tegur,aku nak sangat2...
Tapi....erm...
Aku rindu sangat2...
Hari ni aku memang tak cukup kuat nak jalani hidup...tapi aku cuba untuk tabah...
InsyaALLAH esok aku nak g jumpa doktor...nak check sakit aku nih..hope da ok...
Korang...tolong doa kan aku ye..aku perlukan semangat dari korang...
thnkx korang :)





Tiada ulasan: