Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 28 Februari 2011

^_^



Awak...
Saya minta maaf...
Saya terpaksa wat macam 2...
Lagi pon...
Saya dah tau sangat dah perangai awak,awak,awak nih....
Awak...
Saya bukan bermaksud pon...
Tapi saya tahu...
Awak,awak,awak tak kan nak tahu hal sebenar...
Awak...
Thankx la selama ni sanggup susah payah untuk sembunyikan perasaan sebenar awak...
Thnkx ^_^
Pe2 pown awak...
Saya hargai setiap saat persahabatan kita terjalin...
Saya tahu awak..
Risiko berkawan dengan awak,awak,awak sume...
Tapi saya still kawan dengan awak,awak,awak...
Sebab saya sayang awak,awak,awak...
Perangai awak yang manje,yang suka buat mulut muncung and yang suka marah2..
Akan saya ingat...
Sorry awak,awak,awak...
Kalau selama ni saya ada buat salah...
Harap awak,awak,awak sume bahagia =)
Thnkx bagi saya kenangan yang macam ni...
I will try 2 move on and smile just like u all...





Tiada ulasan: