Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 1 Mac 2011

New entry??



Ok...siesly..aku tak tau nak story sal pew...coz...tengah blur jek...
Hahaha...Macam2 yang jadi kt dalam my life sejak 2 menjak nih...
huhu...
Dah..tak mo pikir dah...
Wat serabot otak aku jek pikir sal bnde alah 2...
Bek aku pikir sal keje...
De paedah gak..kan3??
*ckp ye!!*
Erm...Hari aku cam biase jek...
Just hari nih keje aku habis awal sikit..
huhu...
Aku masuk je keje tadi,terus wat keje aku nih...
Pakai kan kain sutera batik kt patung and snap some pic...
Coz kena upload kt mudah.com plak nnti...
Time tengah syok pakai kan kain 2...
Aku teringat la mmber aku..huhu..
Wish she wif me time 2...
waa...coz need her help...
hahaha..
aku xreti nk wat kan kain 2 nmpk cm baju kemeja laki...hehe...
Teringat la...
Hari 2..hari sabtu...
Dalam kul 2 kot...
Aku tengah syok duk pakai kan kain batik 2 kat patung then mintak pendapat mmber aku,azrynn
yang sedang online facebook ok or tak aku wat 2..
mang sies x ok la kan..hahaha..
First time wat bnde alah 2...
Then tengah tekun 2...
Azryn cakap..
"Eh wani,ko ajak die datang sini ke??"
Aku tny la sape..
"2 ha..yang kat luar 2.."
Bila aku pandang kt luar...sentap..!!
haha..cam nk nangis jek time 2 taw...
coz didi duk terpacak kt depan pintu kedai smbil pandang aku...
"Eh..pe die wat kt sini??aku tak de pown msg die...engt die kje...eh.."
Aku jadi kelam kabut...waaa...wht happen 2 me??
Huhu...
Aku tak msg die coz hari jumaat 2 ktowg gaduh...sies..cam perang besar jek..hoho...
Then ttbe jek die muncul kt depan kedai...
mang nk nangis la...waaa
T_T
Then die tgok la aku wt kje 2...
Aku merungut la coz tak reti pakai kan kain 2 kat patung laki...
Then azrynn tolong la pakai kan...
aku duk la sje2..hehehe...
Then didi ckp,
"pandai tak 2??ko nk buat koler ke??ce tengok koler baju aku nih..then ko wt cm 2...,"
Azrynn blur2...hakhakhak..
Then didi plk ambik aleh tugas 2...hehe...
Then...Aku tengok jek la dieowg wt tugas 2..hehehe..ske3.. :p
Lame pas 2,didi sakit jiwa...hahaha...stress die dengan bnde alah 2 coz xnk ikut cakap die...hahaha
Last2 die g tengok cermin lame2...hakhakhak :p
Aku gak la yang kena sambung keje die uh...
Tak lama pas 2,die kua..die tengok jek aku...
Then die cakap
"Alahai..kesiannya aku tengok budak nih...Tak leh nak rendah kan lagi ke patung 2??Meh nak rendah kan"
Dush3!!bertepek kena atas dahi..haha..
Kau perlu aku yek??!!
Sampai hati T_T
Die buat rndah tol2 ag rendah dari aku...huhuhu..
Pas 2,aku tengah syok wt kje,die kaco aku...
ces...huh..!!
Die g lastik bahu aku...
waaa...sakit la yunk oiii..!!
But,aku wat relax jek..hakhak..cool :p
Then aku marah die...huhu...
Sies..pas 2 die bla...
erm..sunyi jek pas 2... :(
azrynn duk smbung kje die ngadap lappy..huhu..
Hasilnye??
Ha..ni la hasilnye...selepas kerja keras kami bertiga...
Hahahaha..teruk2
=.="







Tiada ulasan: