Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 27 Februari 2011

Jangan Mudah Menghukum

Salam..
Sorry coz semalam aku prvt kn blog aku nih...
Sedang mempunyai sedikit masalah peribadi...
But..Aku fikir..
Y aku perlu prvt kn blog aku??
No need la..!!
My Blog,My Diary ok..
Sejak my diary dah terhapus coz hari 2 lappy aku kena virus..
Aku tulis sume yang aku ase aku nak luahkan kat my blog nih..
Now..saat untuk meluahkan perasaan...
Ok...Kamu,kamu,kamu dan kamu...
Sila bersedia ok untuk mendengar luahan hati aku nih..huhu
Sempat ag nk main2...
Ok2...
Erm...
Aku duk pikir nih...
Jadi pelacur is better right??
Dengar dulu..!!
Jangan terlalu mudah menilai b4 dengar aku cakap nih!!
Y aku cakap cam 2??
Yela...
Dah mang terang2 die buat maksiat...
nama pon pelacur...
Plus..mang terang2 die dapat dosa...
yela..PELACUR KAN...
mang la...free2 jek dapat dosa...
Orang nak kutuk and hina pon die tak kisah...
Coz mang bnde 2 yang die buat...
But now..
Ce korang pikir...
Pe korang ase if korang tak buat satu bnde 2 tapi orang cakap ko duk buat??
Pe korang ase bila korang try nak tegak kan yang benar,
Tapi tak leh coz sentiasa di bangkang dengan orang2 yang mang dah tak ske habis dgn korang??
Ok...
Kat sini bukan la aku nak cakap yang aku nih duk melakukan maksiat..
Berkepit dengan jantan,romen2..
TIDAK OK!!!!
No need 4 me 2 gve my body 2 some1 yang mang sah2 bukan laki aku...
Bukan suami aku...
But..benda yang aku pelik nye...
Nape orang kisah sangat hidup orang lain??
Orang nih kua dengan jantan gi jalan2,die nak kepoh2...
Siap duk report ag kat mak bapak pompuan 2...
Padahal anak sendiri duk beromen dengan jantan kat hotel tak de plak die kesah...
*marah terlampau dah 2 kalau dah cakap cam 2*
Aku sies mang pantang gler vavi law orang cam 2..
Ye..memang..ALLAH suka orang yang sabar...
But...sampai bila nak sabar if orang mang dari azali suka jatuhkan kita??
Nasihat la sampai berbuih pon,xd guna beb...
Tak leh ke nak siasat dulu??
Di buatnye dak pompuan 2 kua dengan mmber2 die..
Then die g teman mmber die g cari adiah utuk awek die or wht ever...
Tak ke benda yang korang cakap 2 dah jadi FITNAH??
pikir rr...
FITNAH LAGI BESAR DOSANYA DARIPADA MEMBUNUH...
Kalau aku lah kan..mang aku cepuk2 orang macam 2....
Sebok sangat...
Nak jaga kain orang pon de gak batas2 nye...
Insaf la...





4 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

wani wat muke seposen jekk..
da lame2 anti diwunk jam la nak kutuk wani agi.. rlek sudah :)

waniey berkata...

huhu...da hbs mke da buat...
da xreti nk wt pe da...
cam nk bako jek org 2..
hahaha....

hearttracker berkata...

klu wanita sndri bukk pintu ftnah. xleh slhkn org lain.

sdgkn wanita bertudung litup klu kluar rumah syaitan akn sntiasa mengikut utk timbulkn prasangka org laen. apatah ag wanita yg auratnya tidak bertutup sempurna.

grawwrbabe. berkata...

sokong tue sebab mulut orang tak boleh tahan...
dosa dier... tanggung sahaja laa..
kita hanye perlu menjaga diri...
bersabar adalah setinggi iman wanie..remember that sygg :)