Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 22 Februari 2011

Berhabuk

Ok...seriusly...aku mang dah lama tak update blog...
huwahuwahuwa....
Aku bizy tahap gaban...
><"
Tak de rr gaban sangat nyek...
huhu...
Ok..Skung aku nak cer satu story...
Bukan sal habuk yang berlambak kat atas meja 2...
Bukan3!!!
Hahahaha...Itu hanya hiasan semata2...
OK..Sebenarnya yang berhabuk 2 is my B.I...
huhuhu..
Aku dah lama kut tak speking..
Harap MUET jek band 3 tapi xpandai speking...
Ada ke patut??
Tak patut...Tak patut...
Ok...
Sebenarnya hari 2 time aku tengah tak dek mood coz baru lepas kena
marah an DIDI...ada la 2 orang perempuan/wanita nih datang
kat kedai aku nak beli la kan...
Aku dengan tak de mood nye layan la...
Bagi la senyum tak ikhlas...
Mula2 tu sorang jek la yang datang...
Then tak lama pas 2 ada sorang agi pompuan arab
datang kat kedai aku...
Mula2 aku wat relax jek la coz aku engt die just nk tengok2 jek..
*dah biasa orang dtg just nk tgk then bla bodo gi2 jek*
Aleh2 die panggil aku then speking dgn aku...
GLURP!!!
Gugup giler aku nak jawab...
Dah la tengah tak dek mood time uh...dapat plk kena speking...
Mang zero rr...huhu...
Aku dah tak engt die tnye jek...
Aku tibai jek jwb pe..hoho...
Dalam hati aku time 2...
"Cepat la kaw bla...adoii..jgn la tnye memacam ag..."
Then bila die tgk aku cam tak leh nak jwb sgt die tnye 2...
Korang taw die ckp pe??
"Mahal kan brg kt sini?"
Gedebush!!!!!
Hang law taw cakap b.melayu..tolong rr ckp b.melayu!!
Mang sentap aku taw x???
adoii..dugaan2...



Tiada ulasan: