Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 22 Februari 2011

jawapan yang tak di duga

Ok...Semalam result STPM kua....
>.< aku wat pekak n tak nmpak jek if orang tny sal result aku..
Ok then...Hello!!
aku nak cer sal tajuk 2 la...Bukan sal result aku...
Sampai mati aku xkan bgtaw...hakhakhak...
Ok..Semalam aku demam...Then hari ni aku tak gi kje..
Aku pon msg la bos aku ckp aku tak gi kje hari ni...
Lps jek msg..aku terus tertido...hehehe...
Then aku bangun kul 12.30 :p
Bagus x??eh2...aku di kecualikan ok coz aku demam =.="
Pas 2 terus demam aku ok ^_^
Tapi time aku tido 2 aku off la hp...
Then aku kena mrh dgn abg angkat aku coz off hp..
sorry la abg!!! T_T
Then aku baru engt yang bos aku nak surat mc dr doktor if xsht...
erk...mane aku nak cari??
Aku tak gi pon klinik...huhuhu..
Then dgn malasnyek...
Aku pon gi la klinik kul 3 lbh td...huhu...
Then...aku just gi check pinggang jek la coz aku selalu skt pinggang..
2minggu lps aku kena hempuk at pinggang dgn ssorg..huwaa....
skt budus!!!
Then dktor suh la aku gi amik test air kencing...
aku tak kesah coz mang if sal skt pinggang jek mesti kena ambik air kencing...
coz bnde 2 wajib..plus...aku dah biasa dah dgn bnde gi2..hakhakhak
=.=" aku selalu la gi test wt bnde alah 2 coz aku selalu skt pinggang!!
jgn la pikir kotor...haha...
Then pas dpt result...lagi cepat dari dpt result STPM
aku pon bagi la kt doktor...
time 2 doktor ade pesakit len...so..aku kena tunggu kat lua..
Tengah syok tengok tb..nurse panggil suh masuk..
Masuk2 jek...doktor 2 cakap
"Adik..hati2 ye lepas ni.."
Aku pelik...benda pe yg aku perlu hati2??aku bkn prgnt..aku ok jek..
then aku tny la doktor 2..
"Nape doktor??"
"Adik ni ada tanda2 batu karang...lau adik lambat datang..mang da teruk da.."
Dush..!!!
what??that mean aku kena batu karang??????????
shit!!!
wuaaaaa!!! T_T
sentap aku sebentar...
"Tak pe..benda ni leh buang lagi coz awal lagi..nanti sya bg ubat utk buang kn batu 2"
Lega.....huhu...
Sebelum ni aku dpt jwpn "Awak xd skt pe2 pon..."
Skung aku dpt jwpn cm 2 plk...adoii..mang x diduga rr..
sib bek la aku nih tergerak hati nak gi wat check 2 tadi...
law x..mang aku tak taw..huhu...
 yang ni aku kena makan hari2...sedap..hehehe
yang ni plak aku kena makan bila sakit jek...


Then aku terus mx surat mc kat doktor..huhu...
my mom dah taw da...die ckp...
"2 la kaw...air masak kena minum...jangan nak malas minum air..."
>.< Yes mom..!!
huhu..
aku xnk bgtaw kt si dia n yang tersayunk semua...huhuhu...
budus!! ko tulis entry nih...bkn si dia n yg tersayunk semua jek taw...tapi 1 dunia!!
huh?? adew aku kesah??hakhakhak...
if dieorg taw pown...bukan taw skung coz dieorg 2 bkn reti pon nak baca blog aku nih!!
hakhakhak...
if dieorg taw pon...lmbt ag la...huhu...
Ok..pada dieorg 2...
SORRY coz tak bgtaw!!!!
MALAS!!
hahahaha....salah korg...bkn slh aku..hahaha
>.<" kejam giler coz salah kan org yang tak taw pe2...huhuhu...
ok..aku nak bla...bye..!!





Tiada ulasan: