Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 18 Januari 2011

Muahahaha...Lulus..!!

Kowg taw x nape gurl lam gmbo 2 sengeh cm 2???hahaha...erk...2 gmbo aku... =.="
Ok3...Aku nak bgtaw la nih...let start from beginning ok..huhu...
Pagi tadi aku bangun cam biasa la..nak anta adik aku g skolh...tp die x g skolh hari nih...y??oh..bukan ponteng...adik aku baik la...die x main la ponteng2 skolh nih...hehe...die demam...tht y die xg skolh...cian die...cepat sembuh taw..!! ok...then lps 2 aku on9 rr jap...edit2 blog jap..hehe...2 jek la kjew aku nih...Then tengah2 syok ngedit blog,Hani chatbox kat aku...muahahaha...awal gak dak 2 bangun...tgh2 syok eply chtbox die kt fb 2..aku tengok jam..OH NO..!! dah kul 8..Aku dew 1jam jek ag untuk bersiap..so..aku masak air..haha...mndi air panas...ngeee ><"
Mak aku cakap"Aik...da tengah hari nih ko nk mndi air panas gak k??"
Aku dengan senang hati pown menjawab.."Biasa la...princess kne mndi air panas..."
haha..bagus tak ayat aku...??then aku n mak aku sama2 gelak...ngee...
after masak air panas 2..aku pown mkn2...then tgh mkn 2 aku tgk jam dah kul 8.15am...aku cepat2 suap n telan..haha..tak dan da nk ngunyah nyew...then da ciap2 sume(belum mndi ag) aku bru teringt yg baju aku nak pakai hari nih tak gosok ag =.=" aish...pelupa tol..!!muahaha..
Then aku cepat2 gosok...jam dah kul 8.30am...Lps 2 aku terus mndi...huh..!! nsib baik smpt...law x...xmndi rr aku kua umh nnti..haha...ok2..janji kul 9am taw...engt 2..KUL 9.00AM..
aku turun dari umh aku kul 8.55am..8.55AM..!! eh...lupa plk nk bgtaw aku nk g ane kn??haha...aku nk g test JPJ kt PMC..Aku tunggu rr driver aku dtg ambik..haha...cakap princess kn??hehe..
tepat kul 9.00am...aku pndang kiri...aku pndg kanan...xdek pown driver aku dtg..huh...aku terus bukak lagu..time 2 aku sowg jek kt bawah blok aku..Aku bukak lagu AKU BUKAN PILIHANMU and lagu KAU TETAP DALAM ANGANKU...haha..bagus tak??pagi2 layan feeling...hehe...then aku duk karoke sowg2 kt bwh blok aku 2...habis jek lagu azie-kau tetap dalam anganku 2,driver aku pown dtang..so..kowg ase bape lame aku duk tunggu??kire rr sndiri...huhu...then smpai jek kt PMC BESERAH 2,owg 2 mntak lesen L..Pas siap sume2 2..aku kne tunggu pegawai jpj 2 kt tmpt menunggu kt atas...Pas jek dftr kt pegawai 2..terus aku kne bwk kete...HUH..!!
Time 2 mang da debo gler..tah nape tah..aku tak pndang pown tester aku 2..Die soh ikut jalan B..Aku senyap jek...wt bodo jek dkt die..><" aku tengah tak sihat la..!!
Then..mula2 ok...pas jek trafik light simpang 4 tu..ala...simpang yang nk g semambu,TC,bndar 2...ish..!! terus k.o...ngee...msa first die tegur sal gear aku yang tak betul 2..aku mang takut rr...tp xpe rr...then die tegur ag...tegur ag...TEGUR AG..!! smpai aku nk marah dah kt tester 2...da ciap lalu jln B,nk balik smula kt PMC 2..time 2 aku kt traifk light cabang 4 tu la..Ok..dah hijau...aku terus masuk gear n jalan...tp kete aku x jalan2...ngeee...!! pe2 nye gear tak masuk...!! Baru jek nak jalan pas msuk kn gear,terus lampu merah =.=" 
Tester 2 ap ag...sound rr...die ckp aku patut ambik wat kali k 4..aku time 2 nk taw ase cm ne??
Ha...mang ase cm nk tembak jek tester 2...bising gler vavi..!!menci aku..aku da rr tengah xsht...die memekak lak kt telinga aku...mang nguji kesabaran tol...tp aku wat bodo jek kt die 2....wt xdgr..lntk kaw la nk cakap pe2..!!then balk kt PMC...aku parking tol2 kt belakang kancil...die bising ag...!! aku lpe gear undur...haha...aku g msuk gear 1..haha..sib bek x kne kncil dpn 2...pe??kaw cakap aku pnting kn diri??hey u..!! shut up ok..!! bkn ko yg bwk skung nih..bising2 plk...tk mati nye ko dgn aku...ngee~~
then pas setel sume..die bg borang..aku pown ucapakn la THNKX kat tester 2...(wat baik jek cox sudi teman aku g jenjalan)
huh..!!mang lega giler ko taw x??pas nih leh da rr nk bwk kete..muahahaha...


p/s: pada siapa yang mang dah tak sayang nyawa and ase diri 2 tak berharga..leh rr nek kete yang aku bwk..muahahaha....


2 ulasan:

aishalala berkata...

hahaha..
pasnie aq kna pesan kat mak ka law nk beli kete kat ka kna lgkap ngn ciri2 keselamatn..full!!!
law x bhye nyawa pgguna jln rya y laen..
kihkihkih

waniey berkata...

hahaha..taw xpe...