Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 18 Januari 2011

Luahan hati

First of all thnkx 2 cik Hani kita coz tolong design kan my blog...Thnkx laling..!!
Nice..but de edit2 skit ye..hehe...
Aku ase hari nih aku duk ngadap lappy jek..
makan pown sekali sehari jek =.=" bagus kan??xpe la...diet la kot..haha...
Aku ase aku dah terlepas citer HANI kat TV3 2...ngeee...sume nih sebab kaw la blog..!!
Haish...Dari pagi aku duk ejas ko...cun mang rr cun..tp xpuas hati...ngee...Manusia mang patut ade perasaan tak puas hati 2 kan??
ok..skung berbalik pada tajuk 2...Luahan hati??yep..mang aku nak luah kan rasa hati aku nih...tah rr...aku xleh nk pendam2...tak suka...
Aku bukan wani yang keras hati cam dulu...mang cepat rr taching skung nh..nk ngs jek kje nye...cam baby nih...Ok..Nak di jadi kan citer...Aku tak sihat hari nih...Actualy...da berhari2 aku tak sihat...ape2??
haha...mang jangan soh aku g klinik la...menci...tunggu berjam2 tp msuk x smpai 5 minit...ngeee...
Aku senyap jek la..just sowg 2 jek taw aku xsht...even fmly aku pown xtaw..aku nih mang jenis yang senyap jek...tp law aku dah meletup..sorry 2 say rr..mang kowg nangis cm celaka rr..coz mulut aku nih xde insuran..aku xbeli insuran ag...nnti la law aku dah kaya,aku beli la..berbalik pada citer aku 2...semalam mmber yang aku sayang suh aku wat reunion utuk batch kitaowg...die duk johor...aku pown xtaw nape law bab2 wat reunion nih...mang muka aku juga yang kena...erm...taw la aku cun :p
aku terima jek la coz aku kenang kan die 2 mmber aku and aku dah lame x jmpe die 2..But..the problem is..bile nak dapat kan sape yang nak join sekali reunion 2...coz budak2 nih suka main2...Maybe tak cukup main time kecik2 dulu kot...Aku dah serik nk wat reunion nih coz perangai dieowg la...Bila aku tanya..dieowg main2...aku nih jenis cepat baran..tapi aku marah pown..marah gitu2 jek la...coz aku kenang mmber lama kot...tp tah la...myb dah hobi dieowg suka sakitkan hati aku..
Dieowg engt aku nih tak de perasaan kew??HELLO...!!
Aku manusia biasa cam kowg gak...taw nangis,happy,marah...Jangan ingt aku nih xde emosi..
Aku dah la sakit...kowg men2 dengan aku...xleh ke sekali kowg faham aku nih??Aku faham tiap sowg dari kowg...Aku penah cakap..Aku sayang korg..And kowg kawan aku smpai mati...Aku tak kan biar kwn2 aku susah..law aku leh tolong,aku tolong...
Aku tunaikan pe yang aku cakap..Myb pada kowg 2 sume just BARIS-BARIS AYAT..tak de makna...tapi pada aku..sume 2 bermakna...coz it about our FRIENDSHIP..Tapi aku mang tak tahan sangat..Mang kowg marah aku...aku xkesah..salah aku coz mencarut...tp bila aku cakap aku SERIUS..aku maksudkan...SO...jangan main2...
Masing-masing dah besar..Aku pown xtaw dah bape kali aku guna ayat 2 kat kowg..tp kowg tak penah ambik port sume 2..myb coz ayat 2 kua dari mulut aku yang tak bijak cam kowg...
so...AKU MINTA MAAF KAT KOWANG..!!
Ok2...kowg sume xtaw kan pew yang dah wt aku nangis skung nih??Tadi...Mmber aku bls la msg yg pasal reunion yang mmber aku soh wat 2..die ckp cm main2..n siesly...Aku sakit hati bile die ckp cam 2...Die cakap...
ak nk join reunion korg 20 thn akn dtg..ok x???sbb stiap kali reu msti xda org nk dtg n xda aktvt best...so,spe yg cdangkn ni sdiakn perkara2 menarik yg akn mennt kami jika kami dtg..hehe"
So aku pown eply la
"lntk ko nk dtg or x...aku wt nih pown ats cdgn naim...die nk dtg ktn coz nk jmpe kowg sume..
law kowg ase da xsyg kt naim n usaid 2...xpyh jek dtg..
law mang da xramai sgt...bia ktowg jmpe kt bndr jek.."
Then die eply...
"perghh..tacing pnya ayat......hehe"
Aku dengan panas hati n tgh tahan skt ney pown mmbalas
"serabot ah bongok..."
=.=" aku taw aku salah coz cakap cam 2...erm..then sume nk bising2 kt aku...
Aku senyap jek...cukup rr tadi aku mencarut...Kalau aku buka mulut ag..macam2 yang kuar..
So..aku ambik keputusan untuk senyap...dah la tadi petang aku de problem dengan pkwe aku..
Skung die tengah taching ag dengan aku...ngeee~~
Masalahkan??erm...
Pe2 pown...AKU SAYANG KOWG SUME..sorry la..kali nih agak suram..coz T_T


Tiada ulasan: