Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 14 Januari 2012

Jadi Diri Sendiri

Salam reader...
Aku Baru pas makan meggi...giler kebulur -.-'
Bukan nya aku tak makan masa makan malam tadi tapi aku dah jadi KUAT MAKAN dah sekarang ni...
-.-''
5 kali sehari kot makan kat sini..sape2 pon boleh naik berat badan kalau cam ni..
Ok...Cukup la intro merepek 2...
Aku sebenarnya nak cakap..Yang bila aku duk sini,aku rasa macam jadi diri sendiri..
Maksud aku..This is me..Keluar tak payah pakai make up..tak payah nak vouge2..
Just simple..Macam aku yang dulu :)
simple jek...
Memang la malu gak coz aku pon ade kekurangan gak..Tapi manusia tak sempurna kan??
So aku buat relax jek...
Kalau ada cakap2 tu,masuk telinga kanan,kuar telinga kiri..
Kalau ade simpan dalam hati 2,maksudnya telinga aku tersumbat la 2 time dieorg berkata2..
Sebenarnya aku memang la ade terasa hati dengan seorang senior ni...4 sure,memang bukan salah aku la kan..Aku bukan jenis yang suka cari pasal and bukan jenis yang suka jaga tepi kain orang..
Kain aku pon tak terjaga,nak jaga kain orang..ceh..!
Tersangat la bukan aku...Tapi biasa la..bila aku dah terasa 2,susah sikit la nak lupakan...budak ni plak cam CEL je coz tak reti nak minta maaf..Tak pe la...hal lepas...Aku malas nak ambik port sangat..Tapi memang sampai aku habis belajar kat sini aku tak kan tegur la budak 2..
Melainkan dia satu2 nya manusia yang ada kat IKBN ni masa 2..
Kejam??dah 2 memang diri aku -.-''
Tak perlu la kot aku nak jadi talam dua muka ni...
Giler letih kot nak men talam dua muka ni..
Jadi diri sendiri sudah cukup..Hidup pon bahagia :D
gambar tak edit ^_^

 

5 ulasan:

starzieti berkata...

bestnya 5 kali sehari makan. mesti chubby nt. boleh aku main cubit2 pipi kot. hehe.

waniey berkata...

starzieti: haha...chubby doh...dah naik da badan nih...adoiii...sgt ta ske...! ><
ko leh cubit pp aku...nnti merah..hahaha..!

aishalala berkata...

ka makn ape smpai 5 kali weh??dasat tol anok cik la nie haa

waniey berkata...

tau xpe...da tembam da sikit aku ni....

Nur Hanis berkata...

chubby2 lah comel......hehehehe