Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 9 Disember 2011

Peace sign tak leh guna??

Assalamualaikum..
Tadi aku saje-saje la blogwalking..
Aku masuk kat blog cik rainy
Aku tertarik dengan entry dia yang pasal peace sign tu..
Then aku terjah plak kat blog chuckotop..
Aku baca dia punya story pasal peace sign ni..
Now aku dah tau pasal 2..
Tak sangka plak simbol ni memang digunakan oleh syaitan semasa upacara keagamaan yahudi..
Aku sangka simbol peace ni menunjukkan kedamaian..
Orang suka pakai simbol peace ni masa nak ambik gambar sebab fikir tu maksud dia..
Nasib baik aku tak suka buat peace ni masa bergambar --'
Aku buat bila aku rasa bersalah je..hehe..
Kalau korang nak tau lebih,korang boleh terjah blog mereka :)

5 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

da tertulis dalam buku2 mastika dlu2 wani.. plus... buku2 yahudi dah tunjuk macam2 da.. even disney tue pon ade lambang yahudi..

waniey berkata...

lama dah tak baca mastika..

Abg Stalker berkata...

nk diikutkn byk lg simbol2 tgn yg kita x bole pki.tp bdk2 skrg ni degil.nk jgk bt. +_+


p/s:thanks waniey,bg abg link kelakar tu ;)

Alieza Dayasari berkata...

saya suka header awak.. nampak sungguh cute sekali....
hihihi......

singgah sini..

waniey berkata...

abg stalker: wlcme :)
alieza: thnkx :D nanti singgah blog
^_^