Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 27 Disember 2011

Countdown

Assalamualaikum..

Hari ni dah 27hb 12..Lagi beberapa hari lagi kita akan tinggalkan tahun 2011..
Aku dah gelisah dah ni..Sebab tahun 2012 aku tak duduk kat Kuantan dah..
Merantau kat Selangor...wuuu...
Dah tu kena pergi sebelum b-day aku plak tu...
Tak sempat nak sambut b-day dengan family and kawan-kawan kat sini..
Tak pe la...Terpaksa la redha...wuuu...
Sekarang ni tengah busy lagi siapkan mana yang patut...Ada lagi beberapa barang lagi tak beli..
Nak kena tunggu big bos balik dulu baru boley beli..
Al-Maklum la...Duit sendiri dah habis...hehe...
Sekarang ni tengah demam
Doa kan aku cepat sembuh ey..Aku tak nak pergi sana dengan keadaan demam..
Ni pon duk update entry,kejap2 benti..
Nak kena kemas barang lagi...hadoii...
Harap dapat jumpa la kawan-kawan sebelum gi sana..






Tiada ulasan: