Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 14 September 2011

13.9.2011 Dalam Ingatan



Ok ye semua...Sila ingat ye tarikh tu...
Semalam aku xcdnt moto...Tak de la langgar orang tapi aku jatuh sndiri coz nak elak moto kat depan aku ni..
Aku tau aku suka bawak moto laju-laju tapi semalam aku bawak slow je..sies!!
caye rr..huhu...Lagi pon semalam hujan lebat...memang patut aku bawak slow je moto..Dah nasib aku kot..
Selamat la aku just biul kejap je semalam..hahaha...
Orang jatuh moto nangis..aku leh gelak2 plak..hihi...
Aku tipon ayah aku and aku terus msg didi..Dua2 datang serentak...Terharu giler..hahaha...Aku dop penah lagi jatuh moto teruk gini..Semua teman aku kat spital semalam..
Memang best la pengalaman cam ni..Kau ada??hahaha...





2 ulasan:

Nurul Iman Rosman berkata...

masya Allah, aku tak tau plak ko excident.
Sian ko, sorry taw. aku baru taw.
moge ko cepat sembuh.

waniey berkata...

so key la iman...aku sje xnk bagitau ko...hihi..nnti ko bising kat aku :p
thnkx ey :)