Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 21 Jun 2011

Today: tengok baby and lepak and jenjalan :)


Salam...hye semua :) sihat??Aku??Alhamdulillah sihat :)
Hari ni aku cuti...tapi macam tak cuti jek...huhu...mana tak nya...tak duduk pon kat rumah..
Balik pon malam..Aku pergi ziarah cikgu sekolah lama aku yang baru lepas bersalin..Aku pergi dengan mmber sekolah lama aku gak..Farah and Ain..2 pon aku terkejut coz semalam dieorang tetibe datang kat kedai time aku tengah kerja..Dah lama kot tak jumpa dieorang..Masing-masing busy dengan study..Aku jek yang duk kerja cari nafkah...erk??haha...Abaikan ayat 2...Aku just tanggung family aku jek..Laki??dok kahwin lagi :)
Ok..moh sambung story..Anak cikgu comel giler3!! tembam tau...Aku lupa nak ambik gambar anak cikgu aku 2 tadi..Gambar yang ni aku ambik dari FB cikgu aku..
Comel kan??cikgu cakap berat baby time tu 3.7kg..nama die Muhammad rayyan rizqeen...Geram jek aku nak cubit2 pipi die...comel...Lepas je lepak-lepak kat rumah cikgu tadi,kitaorang lepak-lepak kat rumah Ain kat T.D.R..Makan ABC and goreng pisang...Then b4 aku balik,kitaorang pusing-pusing T.D.R dulu..Aku ajak Ain lalu kat depan rumah lama mmber 2..Dah ada orang dah duduk at rumah 2...Mula-mula aku ingat nak ambik gambar rumah 2 tapi dah ada orang duduk..so cancel lah..huhu..Time 2 sayu jek ase..Lepas lalu kat depan rumah mmber 2,kitaorang lepak jap kat taman..Aku curi-curi ambik gambar Farah and Ain..hihi...
Jangan marah sayang...hihi..Farah cakap aku dah lain...dah tak macam wani yang dulu..Die cakap aku dah lagi keperempuanan daripada dia...hahahaha...
Pic time cari barang baby...I want that teady!!huhuhu...someone plz buy it 4 me :)
hahaha...tak malu...after lepak-lepak,aku pon pergi cuci gambar kat air putih..orang 2 kabo pic 2 akan siap pada pukul 8.30 malam...so sementara duk tunggu 2,aku pon gi lah lepak kat ECM...huhuhu...agak jauh right??Tapi tau jek la aku bawak moto guane..Then msg didi..Ajak die teman aku cari selendang..then duk usya selendang at luar ECM..didi suh aku masuk but aku xnak coz nak kena tanggal kasut...so,malas..Aku usya-usya at luar jek..tak dek yang aku berkenan...then balik rr..b4 that aku gi beli KFC 4 my fmly...then ambik gambar..Didi always make me smile :) walaupon selalu gaduh dengan die..Die kabo kat aku..
"Awak just perlukan hand bag jek sekarang..yang lain dah ok..nanti kite gi usya hand bag plak ok.." :)
thnkx 2 him...coz dah jadikan aku pompuan...b4 this aku memang pompuan...but aku jenis yang terlalu simple..selalu kena dengan die.. Thnkx awak :)
no more pucat-pucat face...hohoho...









3 ulasan:

aM!yUki berkata...

yup..!cntik dh dy.tpi muke dlm pic n real xsme an??berbeza.ke muke mse keje n jln2 yg len nih??hihihi..truskan usaha.!!chayok3..

grawwrbabe. berkata...

nice nye didi :)
anyway wani makin nice now.. i love see dat ! :)

waniey berkata...

amiyuki : thnkx kak..hihi..xsama eh??ape yg xsama 2??
grawwrbabe: die memang nice :)
thnkx dear :)