Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 21 April 2011

Penat..Tapi Seronok :)




Salam Blogger sekalian..
Semalam aku tak update blog atas alasan aku baru bekerja..
Aku baru jek stat kerja kat First Lady kat EC Mall semalam..
Penat 2 jangan cakap rr...
Ramai gile yang masuk kat situ..
Aku ingat tak de orang yang nak masuk situ..
Aku datang2..kena sapu lantai,mop,lap cermin..
Ala..kerja yang aku dah biasa buat time aku kerja kat butik sebelum kerja kat first lady 2..
Tengah syok kemas2..pelanggan datang..aku gi jek la layan..so far,so good la..
Akak yang kerja kt situ pon baik2..otak giler2 gak..haha..
Boleh ngam la..just aku nih lebih banyak senyap bila aku dah syok sangat buat kerja 2..
Bila tak de orang jek,aku iron la baju...best giler..hahaha...benda yang dah lama aku nak buat,aku dapat buat..hihi...
Guna iron baju yang kedai2 selalu pakai 2..best!!
Then,kena buang benang2 lebih yang dekat baju2..
No hal la sume 2..just penat la coz tak leh duduk..
Aku happy kerja kat sini..hope sangat dapat kekal..Setakat ni,Alhamdulillah...boleh lagi tahan walaupon kadang2 penat 2 xleh nak tahan da...hihi..
Esok aku masuk kerja pukul 3-10 mlm..fuh..leh topap tido..
Ok la..Aku nk tdo da..penat sgt3...
nite all :)





2 ulasan:

BaTu^NiSaN berkata...

alhamdulillah...:)

waniey berkata...

abg BN :)