Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 13 Mac 2011

Salah ke??



Salam reader...korang tengah buat apa??
Hari ni BCR lenggang coz tak de orang pon on chat kat situ..
Bosan jadi bila BCR tak de orang..
Orang yang tengah on line ada tapi dia orang tak on chat..malas kot..
Plus myb nak update entry..
Tak pe2..lagi pon sekarang kan dah stat cuti skolah..so..mesti blogger2 yang masih dalam alam persekolahan 2 tengah syok lagi tidur time2 macam ni...
Biasa la 2...kira duk topap balik la tidur yang x cukup 2...
Ok..biarkan pasal BCR and cuti sekolah...
Wani nak tanya..salah ke??tak kan??
Bongek ko..pe yang salah pe yang tak??bagi jelas la sikit..ko nih pon..orang tak tau pe2 pon tu...
Ok2...jangan la cakap kasar!! not gud 4 a gurl cakap kasar2 nih..
Salah ke time keje nak on line??
salah ke time keje nak facebook,twitter,myspace,blog??
Tak kan??
If kita pandai bahagikan masa nak on line,tak pe..tak susah kan sape2 pon..
Selagi bos tak marah,selagi semua kerja yang kita buat ok,bagus...no hal la kan??
Nak update blog banyak mana pon tak de hal kan??
Lagi satu..kita on line tak de pon susah kan sape2 kan??
So..why korang perlu tegur sape2 yang tengah on line facebook,twitter,myspace or blog tu??
Myb dia orang just on line sebab saje2 nak on line..
Just sekadar on line but buat kerja lain..
Cari maklumat..so...tak payah la senang2 nak buruk sangka kat orang..
tak baik tau buat macam tu..dosa..



3 ulasan:

Tengku Tarmizi berkata...

la.....nape nie?ade org sibuk tny wanie ker??

Mr.Kerro berkata...

siapakah kanak2 yg sedang berskolah tu ye..hahaah

waniey berkata...

mije...yep..de owg duk nyebok jek...wni x ssh kn die pown..
kerro...haha...ade rr sowg 2 blogger nih...