Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 12 Mac 2011

Bila Blogger Gila BCR




Salam reader..haha...buat pe??sihat tak??ehem2...wani tak sihat T_T
Selesema...sob3...
Korang semua tau tak BCR tu apa??Tak tau??Ok2..Meh wani bagi tau...
Pada blogger2 tu..tak payah la buat2 gedik ye cakap tak tahu apa itu BCR..
Memang nak kena sekeh la dengan wani kan??huhu...
Pada budak2 yang just singgah and baca entry wani ni..
BCR tu...Blogger Chat Room yang terdapat di sebelah kanan blog cik wani yang comel ni...
:p hohoho..
Ok2..meh wani cite meh apa terjadi bila blogger dah gila dengan BCR ni...
1.facebook
---->Status facebook blogger( :wargh !! aku geram giler la dengan sorang mamat ni...rasa macam nak :tembak jek)
2.mesej
Blogger boy mesej blogger gurl...
BB : Awak buat pe 2??
BG: tengah :mam
BB : Saya :tembak gak awak ni karang..nape guna ikon BCR dalam mesej?? :apa
BG : :hoho :lari
3.Call
Blogger boy call blogger gurl..
BB---> Awak memang nak kena :tembak kan dengan sya?? :wargh !!
BG---> :hoho main2 pon tak leh ke?? :apa :lari
BB---> :hampa nape la awak ni suka sangat main2?? :geram !!
4.Kat rumah
Someone from blogger family say "tak habis2 mengadap lappy tu"
Blogger pon jawab-----> :well


P.S----> pada blogger2 yang pernah main BCR..mesti boleh nampak ikon BCR tu kan??hahaha...
PPS----> 1,2,3 wani penah buat..nom 4 x penah kena lagi..hahaha...
PPPS----> wani nak letak ikon BCR kat dalam entry nih tapi ikon 2 xleh nak open plak...erm...die nak rehat kot..hahaha....





4 ulasan:

SyahmiFikri berkata...

mak ai! nie mmg dah jadi virus dah.. hahaa

waniey berkata...

syahmi..hahaha..ketagih BCR nih...hahaha

Tengku Tarmizi berkata...

macam kenal jer...hahahhahaa

waniey berkata...

wajib la awk kenal ye mijie..hihi