Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 9 Mac 2011

Kenapa dengan Facebook Sekarang?




Salam reader


Korang tengah buat apa tu??


Dah makan??Wani dah makan dah...
Hari ni wani tak gi kerja
Wani demam balik
Nak gi klinik tapi hujan...erm...so..wani pon tidur jek kat dalam rumah
Ok2....Sebelum wani melalut lebih panjang...Wani nak cakap pasal tajuk yang panjang kat atas tu..
Perasan tak??
Hah??Tak perasan??Korang perasan tak yang ni??
Hahaha..Bagus-bagus...If korang perasan yang tu,mesti korang perasan tajuk tu kan??
Hahahaha...
Wani jangan merepek lagi...tau la baru pandai main ikon-ikon ni...So,jangan la berlagak sangat...
Hahahaha...Ok-ok...Wani bagitau ye...sabar2..
Pe yang wani maksud kan dengan facebook sekarang??Meh wani tunjuk meh...


Ok...perasan kan yang atas tu??Then wani ada tulis "aku try tulis kat sini"..
Ok...Wani perasan benda ni dah dekat seminggu dah tau..Tiap kali wani nak tulis,mesti dia tak de yang macam dulu kat tepi bawah belah kanan tu..Korang perasan tak??
Wani tak tau la sama ada benda ni berlaku kat wani or memang semua user facebook pon kena..
Tapi bila dia dah buat macam tu,jadi tak best plak coz wani suka taip berbaris-baris...hahaha...
So,pada wani not good la bila dia dah buat macam tu...
But wani tak tau la if wani sorang je yang kena macam ni...
So,sekarang wani nak tanya lah...
KORANG SEMUA PUN KENA MACAM NI JUGA KE??





















6 ulasan:

Encik Blogger berkata...

cmne2.. tak berapa nmpak.. hurmm.. runsing ni..

waniey berkata...

EB : ape yang tak nampak??

Siti Safiyyah berkata...

erkk tak paham. ape yg tak kene nye? :musykil

miSsh chiOrikA berkata...

waniey tade belah kanan yang tekan untuk coment ke ?

waniey berkata...

ha ah..
T_T korang adew ke??
npe wni xde bnde alah 2..sob2..dah tak macam dulu ah..
kalau dah siap tulis komen 2,just kena tekan enter jek..then dah siap post la komen 2..sob2..

exuberant berkata...

last b4 g kelas..(dan lagi tu)
sori lambat..cara na selesaikan mslah wani ni sng je..mulai sekarang,bile na komen baris2 mcm wani selalu buat dlu,wani tkn shift+enter..ce try sekarang..hehe