Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 10 Mac 2011

Aku Tak Suka Ok!!




Salam reader...Sila letak kan mood anda dalam mood marah
Sebab wani tengah marah sangat-sangat sekarang!!
Pada rakan-rakan BCR,maybe dah tau kenapa wani marah sangat-sangat...
Argh!! Wani cakap tak suka,tak suka lah!!
Mana boleh nak paksa-paksa orang..!!
grrr~~
Ok..Tadi ada orang cakap "wak lu" kat wani...
Seriusly,wani sangat-sangat marah!!
Pada wani perkataan tu kasar..Lagi pon tak baik cakap macam tu dekat seorang perempuan...
Kalo ye pon member,agak-agak la sikit nak cakap macam tu dekat wani..
Kenal pon tak sampai seminggu dua lagi...
Memang la wani nih nampak agak ganas sikit..tapi wani still tak leh terima perkataan tu..
Apa??Korang cakap perkataan "wak lu" tu bukan mencarut or kasar??
Ok..Sila bagi bukti yang perkataan tu memang tak kasar and tak mencarut..
If ada bukti yang sahih lagi kukuh,memang wani pergi minta maaf kat budak tu..
Agak-agak la kalau nak cakap macam tu...Bukan semua orang berfikiran macam awak ..
Fikir dulu la sebelum cakap..
Mang wani marah sangat-sangat sekarang ni..Kalo nak wani terima ape yang ko cakap tu,sila tunjukkan bukti yang sahih yang mengatakan perkataan tu bukan mencarut or kasar..





5 ulasan:

fyy mokhtar berkata...

relaxxx!!! cakap kat dia abbbg fykaaa mara n belsahh t!! wkakakakaa

waniey berkata...

hahaha...wani diam jek dgn die skrg..huhu

iqvibration follower berkata...

blogjogging di malam hari..dalam kesejukan berjoging di malam hari dan memandang ke langit dan menjerit SABAR LA WANI!NATI KITE PUKUL BUDAK YANG CakAP PERKATAAN 2..hehehhee

waniey berkata...

iqvibration..hahaha...jom sekarang!!

cik Ladies berkata...

spe kah dy?? CL ke :takut