Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 11 Mac 2011

Blog Review Assignment 2 Oleh Jejaka Terhangat



Morning semua...Hoho..
After buat pasal bblog JT tadi..Wani nak buat pasal blog review yang JT anjur kan nih...
Ni first time kot masuk blog review yang JT buat...hari 2 JT dah buat dah..Tapi wani malas masuk...hahaha...
Hari ni blog yang wani kena review adalah blog farhan
Wani tak tau nak cakap sal pe nih..
JT cakap just letak 2 point yang best pasal blog farhan and 2 point yang tak best and perlu di baiki dari blog farhan tu..
OK...sekarang 2 point yang best pasal blog farhan tu adalah....
1.Blog dia simple jek..sedap mata memandang...
2.Blog dia warna hitam and hijau...huhu...
Ok..pasal yang dia kena ubah sikit is...
1.ayat time nak menulis tu jangan la bagi mengarut sangat..simple2 jek ok :)
2.banner yang bawah sekali 2 apa kata just telak kat dalam page lain??buat page khas untuk banner 2..coz benda tu bawah sangat..mesti tak de or tak ramai yang nampak..
Ok done!!
sekarang wani nak tag kat 

2 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

waniey pon join?? gudluck eh? ;)

Jejaka Terhangat berkata...

review yg baik. =)

asaimen dah disemak dan diterima. hehe..gudluck ye..nnti keputusan asaimen kluar tgk la :)