Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 15 Februari 2011

tikus kejar bas

Ok...pe kaitan tikus kejar bas dengan story aku hari nih??
haha..wat gempak jek tu..ngeee...
sory..haha...but hey..this is my story la...
so..up 2 me nk bagi tajuk pe2 jek ok...hohoho....
sebenarnyew aku nak cerita sal aku drive kete hari 2...
hahaha....
ceritanya begini.....
Hari ahad ri2...aku engt kn nak lah tido sepuas hati coz ye la...
dah bape minggu aku keje and tak duk umah...
topap tido aku pown dah hbs da...
nak tamat tarikh luput da....
so...engt nak topap balik la hr ahad 2...
tp malang...huhu...
adik aku gi bising2 and ckp ayah aku suh aku drive kete..hoho..
engt kan nak g jogging pg 2 coz ayah aku cm da ready nak g jogging
and plus..mang tiap2 ahad kitaorang gi jgging..
Then aku suh mak aku siap2 ikut sekali...huhu...
mak aku xnak!! coz tkt ak bawak kete..haha...
but aku paksa gak..hohoho..kejam x??hahaha....
then da siap sume...kitaorang turun rr...
engat nak duk belakang...then ayah aku ckp..
"pe ag??bwk la kete 2..."
glurp!!! skung??dalam galing nih??huh..
dup dap dup dap....
mak aku ckp xnk naik...hahaha...
mak aku tunggu kat lua garaj...
aku try nak undurkan kete nak kua dr garaj..huh!! sies debo...
laju jek aku kua dr garaj 2..haha...sies...
ayah aku bising coz nyaris2 langgar tiang!!
hahaha...then da kua 2...mak aku pown duk belakang..
then kua dr galing...
aku bawak la kete 2 sampai ke jalan nak gi tempat keje aku..
then ayah aku ckp xpyh msuk kanan...jln j lurus..hoho..
that mean..kitaorang tak gi jogging..ngeee
xtaw nk g ane...selagi ad jln..selagi 2 aku redah...haha
otak blank jek...then nk taw aku bwk smpai ane??
sg.lembing!!waaa....then msuk highway....mse nk kona msuk h.w 2...
de kete nih laju jek..sies mang debo..
pdhal time 2 mang turn aku yg jln...cm sial jek kete 2...
aku plk..bley bnti tgh jln coz tkt kne langgar an kete yang laju 2...haha
sampai kne hon la...!!
stat dr ci2..aku dah xbetul da..huhu...
msuk j h.w...trus aku pecut bwk 80..haha...bongok!!!
mak aku dah ketar lutut duk belakang..haha..
adik ak yang kecik sekali 2 wt bdo jek...
"Angah!!bwk slow skit..!!"
erk...trus turun k 40..haha....
then tembus k gambang...huh..
abang tol 2 gelak jek kt aku..
sengal kaw..!! haish =.="
gler 2 jam aku drive kete...
balik 2 aku tdo sampai kul 3..hahaha..
bayang kan...drive kul 8.30-10.30 pg..
then blk trus tdo...
gler penat!!
hoho..ngeee...mak aku ckp dah xnk nek kete dgn aku da...
hahaha...
sengal meh :p


p/s: cm ne ayah aku drive...cm 2 la lbh kurang aku drive..haha







2 ulasan:

aishalala berkata...

hahaha..cyan mak ka weh..
xpasal2 naek darah dia

waniey berkata...

hahaha..2 la pslnye...