Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 24 Februari 2011

Nuffnang



Ok..Aku mang dah lama wat nuffnang nih...But..aku tengok cam tak de orang pown nak bagi sumbangan kat aku dengan klik benda alah ni...
Sampai hati korang..!! Sob2...
Ngajuk ah...Nak lari...Waaaaa!!!
T_T
Pe2??korang xtaw pe 2 nuffnang??
Ok2..meh aku bgtaw korang pe bnde 2 nuffnang(dengan nada xcited)
Nuffnang.com merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama di rantau Asia-Pasifik.
Pelantar dalam talian kami membolehkan pihak pengiklan untuk menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam lebih 100,000 blog pelbagai jenis pelantar.
Nuffnang.com kini mempunyai cawangan pejabat dalam 4 buah negara; Singapura, Malaysia, Filipina dan Australia.
Pasukan-pasukan di setiap pejabat kami giat berusaha menghubungkan jenama-jenama produk kepada para blogger kami. Di antara para pengiklan kami ialah Citibank, Nokia, Sony, Procter & Gamble, Nokia, Nike, Nestle, dan banyak lagi!
Selain pengiklanan berasaskan blog, kami juga membina reputasi kami dengan menjadi sebuah komuniti untuk blogger oleh blogger, menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.
Nuffnang telah menjadi tumpuan media akhbar utama seperti The Star, Malaysia dan The Sunday Times, Singapura selain media-media lain.
*aku copy paste jek...heee*
So...skung korang dah taw kn nuffnang 2 ape??
kira macam tempat kita nak buat duit la...
so korang...law korang sayang aku...klik la bnde alah 2..hehe...
PLZ la korang!!
nnti aku kiss korang sekali..hehehe
XD
buleh??xcukup??ces...manyak songeh tol la...
ok2..aku lanje makan...2 pown law aku dapat wit dari tabung aku ni la...
hehe...
P/s: pas ni leh la klik ek :)

Tiada ulasan: