Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 24 Februari 2011

Kenapa Blog??

Ok...Tadi aku gi jenjalan kat blog2 member...dengan niat nak edit blog la..
Nak mencari tutorial2 yang best and ok...
Then..aku teringat..motif aku nak wat blog...
Nape aku wat blog??
Kenapa blog??
Ok..Aku stat minat nak wat blog ni after aku tengok blog mmber aku..
azie...Suka gak bace blog die...
Then aku pown stat la buat blog..
dengan bantuan die...siap gak la blog aku...
Tujuan aku mula2 2 just nak wat biasa2 jek...ala..suka2 jek..
Aku pny blog time 2 mang simple jek..
Then pas2 aku follow blog nana..
Blog die sweet giler..cam tuan die..
So...aku pown ase cm nak blog sweet cam blog nana 2...haha
ngade kan??then aku edit2 blog...
After that..aku terjumpe plak blog xgurl boy aku...huhu
haniey...hehe..jgn marah hani!!
haha...dengan blog ni la..aku rapat balik an die..huhu...
de la story sal aku n die... :) kan hani kn??hehe
Then..aku selalu jenguk2 blog die..tiap2 hari die update and edit blog..
JELES OO!!!
terus terangnye aku =.="
hahaha..xpe..drpd tipu masuk neraka :p
ok2..then aku pown try la edit cun2..
tp prob nye...aku nih bkn kreatif pown..hoho
skung ni nak edit blog cam dedulu pown susah..ye la...
dah kje skung ni..so xde masa nak edit2...o9 jek buleh...huhu..
Then hari 2...aku kena tag an hani,,
What??masuk contest??oh no..haha...
first time masuk contest kat blog...siesly...xmo!!!
hahaha..but aku wat gak :p
gewdix x aku??haha...
dah diam...!!
ngee...
so..skung tujuan aku wat blog ni dah amat terpesong jauh dari niat asal..
ish3...pe la kaw nih wani..huhu..
But still...my blog my diary :)
L.O.V.E  B.L.O.G  D.A.M.N  M.U.C.H


p/s: sorry if aku de merapu..hehe



4 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

kamoo sengal plus2 !!!
hahahahhaa.... ape la wani i..saje promote name ku !!!
nakal2 !!
by da way thanx beb !

waniey berkata...

hahaha..btol what??huhu...
bcoz of this thing la wni da ok an hani skung..
law x..haram jadah nak tegur da..haha

starzieti berkata...

wah ! ade name aku. :))

tengs ! teroskan berblog. :)

waniey berkata...

of coz la ad..sbb ske sgt bce blog ko la aku wt bnde alah ni..huhu